سلام
چطورید ؟ خوبید ؟ ولش کن شما که بیننده هستید حرف نمیزنید
خواهرزاده من الان یکم بزرگ شده دیگه راضی نمیشه کهنه بپوشه ، هر وقت جیشش رو میگه فرشته مهربون براش شکلات میگیره
ایکاش ما هم از این فرشته های مهربون داشتیم .... حالا شکلات نمیگرفت یه ماچ هم میکرد راضی بودیم ، البته فرشته ها تا اونجایی که از منابع مذهبی برداشت میشه مونث و مذکر ندارند و اصولا تفاوتی هم نداره که شما رو ماچ کنند یا نه !
ولی چی میشد ؟ نه ؟ هر از چند گاهی عین این بازی ها یک جایزه ای از بالا می افتاد پایین ، سیمز و دیدین تو همون مایه ها . همه میگن سیمز بازیش دخترونه هست ولی خنگن ! چون سیمز یک بازی برای همه گروه های سنی و همه جنسیت ها !! هست .
آدمهای با طرز تفکر های بسته فقط بدرد این میخورند که برن تو دیوار ، مثلاً میگن نباید باب اسفنجی رو دید ! خوب این مغزش قفل کرده دیگه .
جالبه نه ؟ مثلاً یک روز بگی من پسر خوبی بودم بعد یکدفعه یک جایزه از بالا بیفته پایین ، 20 امتیاز باریک الله . برو مرحله بعدی .... کسی نیست به آدم انگیزه بده
تشویق کنه که هیچ ، هنوز هیچ کار نکردی کلی حسود هم دوره ات میکنند .
زندگی اون بیرون به آدم انگیزه نمیده . ما تو جامعه ای داریم زندگی میکنیم که مردمش بین باورهای سنتی و مدرنیته هی پاس کاری میشن
در واقع یک دهات بزرگ هستیم که بالاشهر و پایین شهر داره و فقط ابزارهامون مدرن شده اما استفاده از همین ابزارهای مدرن داره یواش یواش روی افکار و باورهامون اثر میگذاره ، اونهایی که مدرنن یا حداقل ادعاشون میشه مدرن هستند نیستند ! عین طوطی تقلید میکنند در بهترین حالت سبک و نوع نگاه و زندگیشون اقتباسی از مدرنیته هست اونهایی که نیستند خیلی بهتر هستند لااقل ادا درنمیارند و خودشون هستند .
به بیان ساده .... : خودمون نیستیم
واسه خاطر همین هم آدم راحت نیست . همه چیز یک حالت کهنه داره ، حتی نوگرایی !
عره دی گاتمه ... ببخشید یک لحظه کانال عوض شد داشتم میگفتم .
آره فرشته مهربون ....
آدم یک جا باید باشه افکارش رو راحت بریزه بیرون ، تا این دمل نشه ، چرک نکنه تو ذهن آدم ، باید بنویسه باید بگه ، باید فریاد بزنه . حتی اینجا هم نمیشه نوشت چون آخرش یکی میاد بیخودی دخالت میکنه رو اعصاب میره .
همه منتقد هستن همه فکر میکنن بیست ان ! همه فکر میکنند فوق العاده هستند ! ولی تکراری و خزند ، یکی از توسعه دهنده های مایکروسافت یک حرف جالبی زده بود گفت آدم ها تو کل دنیا 10 نوع بیشتر نیستند ، اگر همین رو سرچ کنید فکر کنم یک چیزی مشابه عین همین جمله من پیدا کنید مصاحبه کرده بود . حرف جالبی زد .
خیلی ها اگر اعمال و رفتار 1 ماه ، یا 1 سال بعدشون رو پیش پیش بگی وحشت میکنند !
بعد فکر میکنند تو غیب گویی ! تو آینده نگری ، در صورتی که متوجه نیست زندگیش مطابق با انتخاب های غریزی و مسیر جریان آب داره طی میشه
فکر میکنی داغونی ؟ همه همین فکر رو میکنن ! فکر میکنی زندگی نکردی ؟ همه اینطوری هستند ! ناراحتی ؟ ... هر چیزی که فکر میکنی تو رو نسبت به بقیه متمایز میکنه اشتباه هست و هیچ تمایزی نیست اون چیزی که تو حس میکنی یا تجربه میکنی با یکم تفاوت یا عین همون رو بقیه هم دارند تجربه میکنند . برای تجربه یک حس متفاوت شاید دیگه نباید دنبال انتخاب جدید رفت شاید باید اینقدر روی انتخاب های قبلی اینقدر اصرار کرد تا به نتایج جدید و قابل توجهی رسید ، دیگه مثل گذشته پوشیدن لباس های جدید و گجت های تازه و کتاب دست گرفتن و روشنفکر بازی جواب نمیده ، همه شعورشون رشد کرده .... از این به بعد با شلوغ بازی نقش بازی کردن کسی به جایی نمیرسه نه اینجا ، تو همه جا ، هر کسی باید آقای راه خودش باشه تا بشناسنش
باید حرفی برای گفتن داشته باشه ، باید سبکی داشته باشه که چه تاییدش کنند چه تکذیبش بگه این زندگی من هست ... دوست داری خوش به حالت نداری بازم خوش به حالت ! گفتم میدونم جو بدم شلوغ میشه ... ولی انگیزه ندارم باز یکی بیاد این جا دخالت بیجا کنه بگه تو بیماری تو فلانی و اینها ....
با شما راحتم . ترکیبی که ما داریم اینجا تشکیل شده از انواع طرز تفکر و گروه سنی باهاتون میشه حرف زد ، چند وقتی هست اینجا نامحرم زیاد شده .