اظهارات «امبرتو اكو» درباره تأثیر جنگ بر شروع رماننویسیاش
«امبرتو اكو» نویسنده و فیلسوف ایتالیایی، گفته است كه پیش از شروع جنگ جهانی دوم، به نوشتن میپرداخته، اما جنگ بر آغاز رماننویسی او تأثر زیادی گذاشت.
فصلنامه «پاریس ریویو» كه مهمترین گفتوگوهای جهان را با نویسندگان دنیا انجام میدهد، در شماره ۱۸۵ خود كه تابستان امسال منتشر شده به سراغ «امبرتو اكو» فیلسوف و نویسنده ایتالیایی رفته و درباره زندگی و آثارش از او سؤال كرده است.
گفتوگوهای «پاریس ریویو» با نویسندگان اغلب گفتوگوهایی طولانی و مفصل است.
امبرتو اكو در پاسخ به این سؤال «پاریس ریویو» كه آیا جنگ تاثیری در شروع نویسندگیاش داشته یا نه، میگوید: «نه، ارتباط مستقیمی بین شروع نویسندگی من و جنگ وجود ندارد. من پیش از شروع جنگ نیز نوشتن را شروع كرده بودم و مستقل از جنگ مینوشتم. وقتی جوان بودم كتابهای طنز مینوشتم، چون خودم به شدت به آنها علاقه داشتم و همچنین علاقهام بیشتر به كتابهای فانتزیای بود كه در مالزی یا آفریقای مركزی میگذشت.»
وی همچنین در ادامه درباره نوشتههای كودكیاش میگوید: «من آن وقتها كلی مینوشتم اما آنقدر آثار خستهكنندهای بودهاند كه هیچكدامشان را تمام نمیكردم. آن موقع من بزرگترین نویسنده كتابهای ناتمام بودم. اما وقتی شروع به رماننویسی كردم خاطرهام از جنگ تاثیر زیادی در نوشتنم داشت. اما همه آدمهای دنیا به خاطرات دوران جوانیاش دلبستگی خاصی دارد.»
اُمبرتو اكو متولد ۵ ژانویه ۱۹۳۲، نشانهشناس، فیلسوف، متخصص قرون وسطی، منتقد ادبی و رماننویس ایتالیایی است.
اكو پس از گرفتن مدرك دكترا در دانشگاههای تورینو، میلان، فلورانس، بولونیا و كالج دو فرانس تدریس كرده است.
اومبرتو اكو بیشتر به رمان نویس معروف است. در حالی كه او در وهله اول یك نشانه شناس و فلسفه دان است. اكو یكی ازمهمترین و پركار ترین اندیشمندان و روشنفكران دنیای معاصر است و از جمله مهمترین زبان شناسان و نشانه شناسان ساختارگرا قرار دارد. اكو در برابر بیش از ۴۰ كتاب علمی و صدها مقاله، تنها ۵ رمان نوشتهاست.
«پاریس ریویو» نشریهای انگلیسیزبان است و در شهر نیویورك ایالات متحده آمریكا منتشر میشود. این مجله در سال ۱۹۵۳ در پاریس تاسیس شد اما بعدها به آمریكا آورده شد و در این كشور منتشر شد. پاریس ریویو با نویسندگان بزرگ دنیا همچون «ارنست همینگوی» و «ویلیام فاكنر» گفتوگوهای مفصلی انجام داده است.
از سال ۲۰۰۵ تا به امروز این مجله توجه خود را به شعر معطوف كرده است و با شاعران مهم دنیا نیز گفتوگو انجام داده است.
خبرگزاری فارس
بنویس
من خواب مانده ام
و دستی
ستاره ها را از آسمان کودکی ام
دزدیده
|