بوناچيچ: تيم سپاهان اصفهان ، نسبت به برق شيراز بهتر بازي كرد
تهران IranSport.Net - لوكا بوناچيچ سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت : تيم ما نسبت به تيم برق شيراز بازي بهتري ارائه داد ، به خصوص در نيمه نخست ما بهتر بازي كرديم اما در نيمه دوم مقداري احتياط كرديم و آنچه را كه انتظار داشتيم ، عملي نشد. ما در ۱۴روز آينده ۵بازي داريم و مشكل بزرگ ما مسافرتهايي است كه در پيش داريم كه اين مساله خستگي بازيكنان تيم ما را در پي خواهد داشت. اميدوارم در بازيهاي آينده نيز نتيجه لازم را بگيريم.
بوناچيچ اضافه كرد: هم در ليگ برتر ايران بازي كردن و هم در مسابقههاي جام قهرمانان آسيا شركت كردن،كارسادهاي نيست امااز اين پس ليگ برتر ايران براي من مهمتر است.
طبيعي بود كه قبل از اين ، شركت در مسابقههاي جام قهرمانان آسيا براي من مهمتر باشد.
وي ، در مورد احتمال سرمربيگري او در تيم ملي فوتبال ايران گفت : براي هر مربي ، مربيگري در تيم ملي فوتبال ايران مهم است. من در حال حاضر مربي تيم سپاهان هستم و با اين تيم قرارداد دارم و به اين تيم فكر ميكنم. آنچه مسلم است ، آمدهام تا تيم سپاهان را بار ديگر قهرمان ايران كنم.
زيرا ما شرايط قهرماني داريم ، هر چند كه تيمهاي پرسپوليس و صبا باتري نيز شانس قهرماني دارند و من به آنها احترام ميگذارم.
وي درمورد اولين حريف تيم فوتبال سپاهان اصفهان در جام باشگاههاي جهان گفت : اولين حريف ما ، يك تيم نيوزيلندي است كه از طريق يكي از دوستان خود كه در نيوزيلند مربيگري ميكند ، اطلاعات كافي از اين تيم بدست آوردهام و اميدوارم با شكست اين تيم ، بار ديگر به تيم "اوراواردز" ژاپن بخوريم تا انتقام بگيريم و حقانيت خود را ثابت كنيم.
فاصله است...
|