نمایش پست تنها
قدیمی 11-22-2007
Hamed آواتار ها
Hamed Hamed آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 314

299 سپاس در 77 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض حميد استيلي: دسته بندي در پرسپوليس شايعه و حاشيه‌سازي است

تهران IranSport.Net - مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت : بحث وجود دسته بندي در تيم پرسپوليس شايعه‌اي بيش نيست و بيان اينگونه مسائل به حاشيه بردن تيم است.

حميد استيلي درنشست مطبوعاتي روز چهارشنبه كه باحضور مديرعامل باشگاه پرسپوليس،سرمربي وسرپرست تيم پرسپوليس درمحل شهرداري منطقه ‪۹‬تهران برگزار شد،اظهار داشت : اينگونه مسائل صحت ندارد و ما يك تيم واحد هستيم و تمامي فكر ما رسيدن به اهدافي است كه تعيين شده است.

وي افزود:شايد درتيم چند نفري بخواهند شيطنت كنند ولي ما با اينگونه رفتارها برخورد خواهيم كرد و من سالها در پرسپوليس بوده و از حاشيه‌سازي ها به درستي آگاهي دارم.

استيلي گفت: با همكاري قطبي اينگونه مسائل را رفع كرده و كار تيم را پيش مي‌بريم و اين را بدانيد كه تيم‌هاي بزرگ هميشه حاشيه دارند و هر كسي بخواهد سخن غير واقعي بگويد حتما با وي برخورد خواهيم كرد.

مربي تيم پرسپوليس تهران در مورد حضور در كلاس‌هاي بين‌المللي اظهار داشت: در كلاسهايي در هلند، آلمان و تهران شركت كرده‌ام.

وي گفت:من‌اعتقاد دارم كه فوتبال روز به روز علمي تر مي‌شود و ما هرچه مي توانيم بايد توان علمي خود را افزايش دهيم تا بتوانيم به جامعه ورزش كشور خدمت كنيم.

استيلي در جواب اين سوال كه چرا تيم پرسپوليس چند هفته‌اي است كه در دقايق پاياني و حتي وقت اضافه گلزني مي‌كند، اظهار داشت: ما نمي‌خواهيم كه تيم در لحظات پايان گلزني كند بلكه حريفان برابر ما بشدت دست به مقاومت مي‌زنند و تيم با حمايت تماشاگران و تعويض‌هايي كه از سوي كادر فني انجام مي شود، بازيكنان جانشين اين حس را براي ميل به پيروزي بيشتر مي‌كنند.

مربي تيم پرسپوليس گفت: فوتبال داراي شرايط ويژه و خاص خودش است و در بعضي از ديدارها ما در دقايق اوليه به گل دست مي‌بابيم و دربعضي از ديدارها با مقاومت تيم مقابل روبرو مي‌شويم .

استيلي دربرابر اين پرسش كه در صورت استعفاء مديرعامل باشگاه پرسپوليس چه تصميمي خواهد گرفت ، اظهار داشت : من هم خواهم رفت.

میانِ غربتِ خاموشِ رهگذر
و تنهای مانده از سفر
یک پنجره

فاصله است...
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید