نمایش پست تنها
قدیمی 09-03-2008
k@vir آواتار ها
k@vir k@vir آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

37 سپاس در 28 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض بخش فیلم كوتاه ونیز با فیلمی از «ناتالی پورتمن» افتتاح شد

فیلم «شب عید» به كارگردانی «ناتالی پورتمن» روز گذشته در بخش كوتاه جشنواره فیلم ونیز به نمایش درآمد.
به نقل از خبرگزاری رویترز؛ فیلم «شب عید» به كارگردانی «ناتالی پورتمن» شب گذشته در افتتاحیه بخش فیلم كوتاه جشنواره فیلم ونیز به نمایش درآمد.
در این فیلم كه با استقبال خوب تماشاچیان و برخی از منتقدان روبرو شده است، بازیگران هالیوودی چون «لورن باكال» و «بن گازار» ایفای نقش كرده‌اند.
این فیلم داستان زنی جوان است كه با مادربزرگش زندگی می‌كند و در این میان با خاطرات زیبای تجربه عاشقانه‌ای كه مادربزرگش داشته آشنا می‌شود.
«پورتمن» ۲۷ ساله در كنفرانس خبری این فیلم گفت: من همواره شیفته افراد مسن بوده‌ام و همین مطلب نیز باعث شد تا از ایده ساخت این فیلم را از مادربزرگ خودم بگیرم.
این بازیگر نامزد اسكار گفت: برای ساخت این فیلم صراحتا از تجربیات شخصی خودم و دوستانم الهام گرفته‌ام، سعی كرده‌ام تا دوستانم را در روابطشان و عكس‌العملشان نسبت مادرانشان و مادربزرگانشان تعریف كنم و در فیلمم به تصویر بكشم.
«پورتمن» كه بازیگری را از زمان كودكی آغاز كرده است، گفت: من همیشه دوست داشتم تا آن طرف دوربین هم قرار بگیرم و در جشنواره تورنتو كه بزودی افتتاح می‌شود، دومین اثر كوتاه خود را نیز ارائه خواهم داد.
وی گفت: من هم‌اكنون ۱۶ سال است كه در عرصه سینما مشغول به كار شده‌ام و این هیجان انگیز است كه بدانی كه یك كارگردان چه می‌كند و چیزی خلق كنی كه تمام از خودت باشد.
وی افزود: زمانیكه شما بازیگرید، البته كه شما هم چیزی را خلق می‌كنید ولی در این مرحله شما دیدگاه و نظر یك نفر را به كار می‌گیرید و در واقع خلاقیت اصلی مال كس دیگری است.

خبرگزاری فارس
بنویس
من خواب مانده ام
و دستی
ستاره ها را از آسمان کودکی ام
دزدیده

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید