نمایش پست تنها
  #7  
قدیمی 11-02-2008
دانه کولانه آواتار ها
دانه کولانه دانه کولانه آنلاین نیست.
    مدیر کل سایت
        
کوروش نعلینی
 
تاریخ عضویت: Jun 2007
محل سکونت: کرمانشاه
نوشته ها: 12,701
سپاسها: : 1,382

7,486 سپاس در 1,899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
دانه کولانه به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض

يكشنبه 12 آبان 1387
ورود مخابرات به سرويس‌هاي ارزش‌افزوده
مدير عامل شركت مخابرات ايران از ورود مخابرات به بحث سرويس‌هاي ارزش‌افزوده خبر داد كه بيش از نيمي از درآمد سرويس‌هاي مخابراتي برروي اين سرويس‌ها قرار دارد.
صابر فيضي در گفتگو با ايسنا، اظهاركرد: با توجه به اين كه بيش از نيمي از درآمد سرويس‌هاي مخابراتي بر سرويس‌هاي ارزش‌افزوده است، بنابراين ديگر به‌دنبال رقابت در بحث صوت يا سرويس‌هاي پايه نيستيم بلكه از اين به بعد در بحث سرويس‌هاي ارزش افزوده وارد خواهيم شد.
وي با بيان اين كه توسعه در هر زمينه و حوزه‌اي بر اثر رقابت به وجود مي‌آيد تصريح كرد: رقابت نقش موثر و مفيدي در رشد و توسعه هر حوزه‌ دارد. همچنين ياد آور شد: با توجه به نهايي نشدن بودجه سال آتي شركت، مجمع مخابرات در اوايل آبان‌ماه سال جاري برگزار مي‌شود.

خدمات ارزش افزوده موجب مي‌شوند كه درآمد افزايش يافته و حاشيه سود زياد ‌شده، توسعه مخابرات در كشور با آهنگ بيشتري ادامه يابد. پس از ورود شبكه تلفن همراه در سال 73 به كشور و ارايه سرويس پيام كوتاه چند سال بعد از ورود اين وسيله ارتباطي، كار گروهي در دانشگاه صنعتي شريف كه به‌واسطه تهيه اولين و تنها مركز پيام كوتاه كشور با اين بستر مخابراتي آشنا بود، به‌فكر تهيه و راه‌اندازي خدمات ارزش افزوده مبتني بر‌ SMS افتاد و به تدريج شركت‌هاي ديگر به فكر ارايه اين سرويس افتادند.

لازم به‌ذكر است كه از جمله سرويس‌هاي ارزش افزوده مبتني بر بستر پيام كوتاه مي‌توان به ارسال و دريافت پيام كوتاه از طريق وب، ارسال و دريافت پيام كوتاه از طريقIM هاي اينترنتي، ارسال و دريافت ايميل از طريق پيام كوتاه، دريافت اطلاعات و اخبار و داده‌هاي مختلف از طريق پيامك و خدمات بانكي مبتني بر پيام كوتاه اشاره كرد.



جام جم کلیک
__________________
مرا سر نهان گر شود زير سنگ -- از آن به كه نامم بر آيد به ننگ
به نام نكو گر بميــرم رواست -- مرا نام بايد كه تن مرگ راست



پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید