نمایش پست تنها
قدیمی 11-28-2007
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Wink سونی اریکسون SonyEricsson K800

نقل قول:
shadi سلام عجب توضيحات مفصلي. ممنون. مي شه بگين با k800i چه تفاوتي داره؟
سلام
خوش آمدین... خواهش می کنم.. ... اینجا اینجوریه دیگه
تا پیچ و مهره گوشی رو توضیح میدیم برای رضای خدا!!!!!!! و خلق!!
آی و بی آی؟؟؟ تفاوت آنچنانی ندارند
تمام گوشیهای سونی اریکسون موجود در بازار ایران از نوع آی هستند
همه مدلها
علت هم در شبکه و سیستم مخابراتی ماست همین
یعنی مدلهای آی بیشتر برای سیستمهای مخابرات منطقه خاورمیانه و اروپای شمالی و شرقی تولید می شوند GSM و نه مدلهای شبکه محلی و بین المللی و غیره...
همین

نقل قول:
دانه کولانه منظورت تفاوت I و غیر I هست ؟
به نظر من فرق خاصی از لحاظ امکانات نداره
کا 800 عالیه اگه قصد خریدشو داری دست دست نکن
اگه کاربری تمایل داره برای ادمین سایت کا هشتصد بخره من اعلام میکنم که مخالفتی ندارم
براش سپاسم میزنم !
کا هشتصد عالیه و به نظر من از 810 هم شیکتره
من کمتر از یه ماه پیش یه دونه واسه خواهرم گرفتم
قیمتش در اومد دو قسطه 250 تومن و یه رم یه گیگ تی فلاش هم که 20 تومنه انداختم روش
منتها مدل بژ گیر نیاوردم عوضش مشکی فریم تیتانیوم مشکی با کیبرد فارسی خریدم
به نظر من همه چیزش عالیه منتها چندتا عیب جزئی داره:2:
البته نسبت به گوشی خودم که کا 750 هست ( تجربه و نظر شخصی منه ها نه قانون اینیشتن )
اول اینکه کاور کشوئی درب لنز دوربین به استحکام 750 نیست و یه کم شکننده تره و لازمه بیشتر و بهتر مواظب این قطعه کائوچوئی گوشی باشیم و درست باهاش برخورد کنیم
البته بهتره همون اول خرید یه قاب شیشه ای کریستال ضخیم که حدودا هزارتومنه بیاندازیم روش تا کلا ضریب اطمینانو ببریم بالا
در مورد همه گوشیها این کار بهترینه
عیب دوم این گوشی اینه که موقعی که افقیش میکنی تا عکس بیاندازی زوم تصویر دکمه منفیه و نه مثبت و این برعکس ک 750 هست و کلا کاربر باید قلق گوشی رو به دست بیاره تا بتونه تصویر خوبی بگیره
عیب سوم این بود به نظر من که این گوشی موزیک پلیر داره و نه مدیا پلیر ولی کا 750 مدیا پلیر داره و هم 3gp و هم mp4 و هم mp3 رو ساپورت میکنه و نمایش میده .. اما این گوشی فقط ام پی تری رو پلیر میکنه
اما زنگ و اسپیکر 72 تن پلی فونیکش واقعا معرکه و با کیفیته و حقا که عالیه
واقعا دابلیوهای آنچنانی هم نمیتونن شکستش بدهند از کیفیت و البته بلندی صدا
در ضمن جا زدن و درآوردن رم این گوشی کار سختیه و مثل مدلهای سامسونگ خیلی ریزه کاری و دقت لازم داره
ضمنا جای درگاه اینفراردش بغل و پایین سمت راسته و نه دربالای گوشی!!!
صفحه کلید و دکمه های شماره و جوی استیکش دقیقا خود کا 750 است منتها دکمه های مدیریتی فایلها ریزتر و خوش تراش تر و البته ظریفتر است
کلا این گوشی بیشتر یک دوربین دیجیتالی خوش کیفیت و حقیقتا قابل اعتناست تا یک گوشی
ضمنا بهتره کیبرد دوزبانه شو بخرین
یعنی فارسی هم داشته باشه چون اکثر کا 800 های موجود در بازار فارسی دارند و ساپورت میکنند
و عجب و عجب کوروش جون از فونت دراز و کشیده و بلند و ساعت بزرگ بک گراند گوشی که شاهکاره و جون میده واسه نمایش
و عجب از قدرت نرم افزارش
دقیقا عین دابلیو 810 هست ... یعنی کپی و جابجایی و غیره در دومدل انتخاب مسیر و غیره...
البته من برعکس شما من خودم از تیپ و استایل کا810 و البته کا 850 خوشم اومده
اگه گوشیمو آپ کنم یکی از این دوتاست و لاغیر ایشالله

نقل قول:
shadi بله من 800i رو پسنديدم اونم قهوه اي اش! اما اينجا يعني اهواز با گارانتي سيتادل پيدا نمي شه. گارانتي چقدر مهمه؟ اينجا مي گن گارانتي تو ايران ارزشي نداره. و اينا همه اش اسم است. نظرتون چيه؟
والله خدائیش اگه بگم بدون گارانتی بگیرین و این حرفها درسته و اینا..... که حرف خوبی نزدم
اگر هم بگم حتما گارانتی دار بگیرین و غیره و اینا... که بازم حق مطلب رو ادا نکردم
کلا این مورد گارانتی بگیر نگیر داره
نه نه گفتنش نه واقعی و کلی و در همه موارده و نه آره گفتنش!!!
من توصیه می کنم از آشنا بگیرین و حتما تست کنین و حتما جتما حتما آکبند باشه و جلو چشمتون از جعبه دربیاره
البته گارانتی دار و معتبر.... فروشنده و فروشگاه هم باید معتبر و قابل پیگیری باشند تا ضریب اطمینان بالاتر بره
یه فاکتور با نام و تاریخ و مشخصات درست ممهور به مهر فروشگاه هم بگیرین
ضمنا مشخصات سریال و شماره سری گوشی تو فاکتور درج بشه و البته روی جعبه رو هم مهر بزنه
خیلی خیلی مهم: به عنوان مشتری و کسی که داره پول پرداخت میکنه تا جنس بخره حق شماست که اطمینان بالایی از صحت و سقم و سلامت خریدتان حاصل کنین
ضمنا تاریخ تولید گوشی جدید باشه که باطریش کهنه و تاریخ رو به انتها نباشه و تازه و تولید جدید باشه تا بیشتر براتون کار کنه
یه زمانی وقت کنم حتما راههای و ترفندهای مهم خرید به صورت تجربی رو واستون خواهم نوشت
یا حق
ارادتمند... امیر عباس... بچه تهرانپارس

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید