نمایش پست تنها
قدیمی 11-19-2008
دانه کولانه آواتار ها
دانه کولانه دانه کولانه آنلاین نیست.
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

سپاسها: : 1,382

7,486 سپاس در 1,899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
دانه کولانه به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض مديرعامل باشگاه استقلال : استعفاي "افشين قطبي" صادقانه بود

مديرعامل باشگاه استقلال : استعفاي "افشين قطبي" صادقانه بود

واعظي آشتياني در غرفه‌ي ايسنا:
رابطه‌ي من و «قلعه‌نويي» بي‌نظير است
متخلفان مجموعه مرغوبكار را به دادگاه مي‌كشانيم
استعفاي "افشين قطبي" صادقانه بود

* رفتن قطبي به ضرر دانش فني فوتبال بود
اميررضا واعظي آشتياني در بخش ديگري از گفت‌وگو با ايسنا درباره‌ي استعفاي افشين قطبي از سرمربي‌گري تيم پرسپوليس تهران نيز گفت: هيچ گاه رفتن دانش فني از فوتبال ايران را به صلاح نمي‌دانم. در هر صورت قطبي يك دانش فني در جامعه‌ي فوتبال ما بود اما، براي آنكه زمينه‌هاي اين اتفاق را پيدا كنيم، بايد شكل ورود و خروج قطبي را به پرسپوليس مورد ارزيابي قرار دهيم و بي‌ترديد اگر مسوولان باشگاه پرسپوليس اين كار را انجام دهند متوجه بسياري از مسايل مي‌شوند. در هر صورت اين مساله به مسوولان باشگاه پرسپوليس مربوط مي‌شود اما، معتقدم آنها بايد تمامي اين فرآيندها را بررسي كنند همان طور كه خود من پس از دو ماه فعاليت در باشگاه استقلال فرآيند مديريتي‌ام را بررسي كردم چرا كه اين كار به ما كمك مي‌كند در آينده حضور بهتري داشته باشيم.
واعظي آشتياني در ادامه گفت: در هر صورت با توجه به شرايط فعلي معتقدم تصميم قطبي براي ترك پرسپوليس بسيار صادقانه بود و او با صداقت اين تصميم را گرفت.
وي افزود: يكي از نكات بسيار مهم اين است كه هيچ گاه مغرور نشويم چرا كه غرور نتيجه‌ي خوبي نخواهد داشت. در هر صورت من براي پرسپوليس آرزوي موفقيت مي‌كنم چرا كه هر چقدر پرسپوليس قوي‌تر باشد، سبب افزايش رقابت ميان پرسپوليس و استقلال و قدرت تيم ما مي‌شود. ضمن آنكه اميدوارم تمام تيم‌هاي ليگ برتر نيز قدرتمند باشند.

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید