نه بابا حسودی نداره که کوروش جون[IMG]****************************/40.gif[/IMG]
من که نوشتم که خودم میخوام یحتمل یا کا 510 یا کا 850 ( پنج مگا پیکسل... ای کوفتت بشه ایشالله[IMG]****************************/39.gif[/IMG] ) واسه خودم بگیرم
منتظرم قیمتها میزون بشه
کوروش کا 800 فقط بژ ( همون مسی یا شکلاتیش ) و لاغیر... دقیقا منم همینو میگم[IMG]****************************/72.gif[/IMG]
منتها خواهر ما مشکل پسند نبود و خوب اون یه 6600 کلنگ داشت که دادیم اینو گرفتیم و بهش حق میدم که راضی باشه چون اولین سونی اریکسونشه و توقعش هم کمه[IMG]****************************/38.gif[/IMG]
منتها کوروش خودت ببین ما دوتا چی تو دست داریم آخه
من کا750 دارم تو دابلیو 810 آی[IMG]****************************/76.gif[/IMG]
خوب ما هنوز بهترینها رو دارم و خیلی طبیعیه دنبال یه گوشی خاص و کمیاب بگردیم
اینجا تو تهران که خیلی کمه
قیمت هم الان شده 235 تومن معمولی و 238 تومن بژ رنگش
ولی کوروش یه نگاهی هم به کا850 کن بد نیست... بابا پنج مگا پیکسل یعنی دی وی دی دیگه
جان خودم اگه کسی کا850 خریده باید یه محافظ شخصی هم استخدام کنه [IMG]****************************/57.gif[/IMG]
اما من جای تو باشم کوروش جان عوض نمیکنم[IMG]****************************/38.gif[/IMG]
دوربین و صدای 810 عالیه... حرف نداره... به نظر من چیزی کم از کا800 نداره... فقط یه کم پایینتره همین[IMG]****************************/60.gif[/IMG]
ولی سه مدل دیگه پر فروش رو راحت قورت میده
یعنی کا 750 و دابلیو 700 و دابلیو 800 رو راحت قورت میده[IMG]****************************/39.gif[/IMG]
هم ال سی دیش عالیه
هم کارت گرافیک بسیار پرقدرتی داره
و هم نرم افزارش جدیده و بسیار پرقدرت و پر سرعت
من خودم از صد امتیاز به گوشی تو صد میدم
فقط درب لنز نداره و باید مواظب بود لنز دوربین کثیف نشه[IMG]****************************/162.gif[/IMG]
و کیبردش تک زبانه است همین[IMG]****************************/162.gif[/IMG]
بقیه نکاتش در حد یه شاهکاره[IMG]****************************/74.gif[/IMG]
و این خیلی عجیبه تو دنیا بعد کا 750 که خوب داره سه ساله میشه دابلیو 810 دومین پرفروشه و این یعنی این گوشی توانسته سلیقه چندین میلیون نفر رو جلب کنه[IMG]****************************/39.gif[/IMG] [IMG]****************************/43.gif[/IMG]
کمه؟؟؟؟[IMG]****************************/42.gif[/IMG]