با این توهین ها من بودم تیم را بیرون می کشیدم
خلاصه خبر رو در زیر میتوانید بخوانید:
مرجع خبری پرسپولیس(18:32): سرمربي تيم منتخب ليگ گفت: اگر جاي امير قلعهنويي و افشين پيرواني بودم به دليل ناسزاگويي تماشاگران، تيم را از ميدان بيرون ميكشيدم.
محمود ياوري پس از شكست 4 بر 2 تيمش برابر تيم سرخابي در جمع خبرنگاران گفت: اين يك مسابقه نمادين بود.حركت سازمان ليگ بسيار باارزش بود. تماشاگران گل هاي زيادي ديدند و از تماشاي مسابقه لذت بردند.
وي افزود: اتحاد بازيكنان حريف بهتر از بازيكنان ما بود. اين موضوع با توجه به اينكه بازيكنان ما از سراسر ايران انتخاب شده بودند امري طبيعي به نظر ميرسيد.
ياوري در مورد ناسزاگويي تماشاگران دو تيم استقلال و پرسپوليس عليه يكديگر اظهار داشت: زماني كه مديران دو باشگاه و مسئولان كلان فوتبال چنين حركت ارزندهاي را ترتيب ميدهند بهتر است تماشاچيان نيز با يكديگر هماهنگ باشند و حرمتها را نگه دارند. بايد ليدرهاي تماشاگران نيز آدمهاي فرهنگي باشد.
وي تاكيد كرد: اتفاقي كه امروز روي سكوها افتاد براي فوتبال ما بد است. به خصوص اينكه اين مسابقه از شبكههاي ماهوارهاي نيز پخش ميشد. به امير قلعهنويي و افشين پيرواني گفتم ؛اگر جاي آنها بودم و ميديدم كه تماشاچيان دو تيم عليه يكديگر شعار ميدهند تيم را از ميدان بيرون ميكشيدم، زيرا اين مسئله زيبنده فوتبال ما نيست.
متاسفانه هماهنگي لازم ميان ليدرهاي دو تيم انجام نشده بود و در اين روز زيبا و عيد بزرگ كه همه براي دوستي كنار يكديگر جمع شده بودند، شاهد شنيدن حرفهايي بوديم كه بسيار ناپسند بود. بيترديد بنياد غدير، سازمان تربيت بدني و سازمان ليگ برتر بايد در كنار اين كار خوب و زيبا به هماهنگ كردن تماشاگران نيز توجه ميكردند تا شاهد اين حرمتشكنيها نباشيم و اميدوارم كه در آينده اين بازيها در شرايط بهتري برگزار شود.
ویرایش توسط دانه کولانه : 01-11-2009 در ساعت 12:12 AM
|