نمایش پست تنها
  #250  
قدیمی 12-22-2008
Aposter-prspls_club آواتار ها
Aposter-prspls_club Aposter-prspls_club آنلاین نیست.
ربات اتوماتیک
 
تاریخ عضویت: Dec 2008
نوشته ها: 146
سپاسها: : 0

0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow تمرين پرسپوليس در آکادمی ملی المپیک برگزار شد

خلاصه خبر رو در زیر میتوانید بخوانید:

تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز یکشنبه اول دی ماه در آكادمي ملي المپيك برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، تمرين سرخپوشان از ساعت 10 و 30 دقيقه صبح امروز در آكادمي ملي المپيك زیر نظر کادر فنی برگزار شد.
افشين پيرواني در ابتداي تمرين با بازيكنان پرسپوليس دقايقي به گفت وگو پرداخت و از آنها خواست جديت لازم را داشته باشند.
در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس به گرم كردن، حركات استقامتي و قدرتي در محوطه چمن مصنوعي آكادمي ملي المپيك پرداختند و سپس در سالن وزنه به زدن وزنه‌هاي سبك،‌ حركات سرعتي كوتاه و بلند، پرش بر روي موانع پرداختند.
كريم باقري و مازيار زارع غايب بودند و پژمان نوري پس از بازگشت از عمان و گلزني در مسابقه برابر چين مورد توجه بازيكنان و كادر فني قرار گرفت.
احمدرضا عابدزاده تمرينات ويژه‌اي را براي ايپكچي، ‌حقيقي، بهادر عبدي و مهدي واعظي كه به وزنه زدن مشغول بودند در نظر گرفت.
جواد كاظميان، مهاجم سابق تيم فوتبال پرسپوليس در اين تمرين حضور داشت و دقايقي با پيرواني و بازيكنان به گفت وگو پرداخت و به صورت انفرادي تمرين كرد.
گفتنی است؛ تمرين تيم فوتبال پرسپوليس امروز ساعت 12 و 20 دقيقه به پايان رسيد. جلسه بعدی تمرین سرخپوشان فردا از ساعت 11 در زمین راه آهن پیگیری می شود.
ضمناً گزارش تصویری تمرین امروز در بخش گالری سایت رسمی باشگاه پرسپولیس موجود می باشد.

ویرایش توسط دانه کولانه : 01-11-2009 در ساعت 12:35 AM
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید