خلاصه خبر رو در زیر میتوانید بخوانید:
تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز زير بارش شديد باران در زمين راه آهن برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرخپوشان پایتخت صبح امروز تمرينات خود را از ساعت 11 و 20 دقيقه در زمين شماره یک ورزشگاه راه آهن برگزار كردند. در اين تمرين بازيكنان ابتدا به گرم كردن، استارتهاي كوتاه و بلند حركات بر روي موانع، آقا وسط پرداختند و سپس در 3 گروه در نيمه زمين به حركات تاكتيكي حمله به دفاع حفظ توپ و ضربات تكميلي بر روي دروازه حريف به گل پرداختند.
در اين تمرين افشين پيرواني كليه بازيكنان در پستهاي خودشان تقسيم كرده بود و اصرار زيادي بر حركات بدون توپ داشت. در مرحله بعدي بازيكنان پرسپوليس به دو قسمت تقسيم شدند و در نيمه زمين زير نظر پيرواني به فوتبال دستگرمي به دو ضرب پرداختند.
تمرين پرسپوليس زير بارش كامل باران برگزار شد و اين مورد باعث شد تا هواداران نتوانند به راحتي تمرين را نظاره گر باشند. حدود 50 هوادار از نزديك نظاره گر تمرينات بودند كه بيشتر آنها را ليدرها تشكيل مي دادند و به شدت افشين پيرواني و بازيكنان را مورد تشويق قرار دادند. در بين اين هواداران يك نابينا نيز حضور داشت كه با صداي بلند از سرمربي پرسپوليس درخواست قهرماني مي كرد.
كريم باقري پژمان نوري و مازيار زارع غايب بودند. مهدي واعظي تمرينات ويژه اي را انجام داد و احمد رضا عابدزاده از عملكرد او رضايت كامل داشت.
علي كريمي باز هم در تمرين امروز با لباس تيم فوتبال باير مونيخ حضور داشت و همين مورد باعث شد كه هواداران او را جادوگر آسيا نام گذاري كنند.
احمد رضا عابدزاده در بعضي از مواقع در هنگام فوتبال دستگرمي تذكرات جدي را به حقيقي داد تا در هنگام خروج از دروازه دقت لازم را بكنند.
بازيكنان پرسپوليس در انتهاي تمرين و پس از فوتبال دستگرمي به 2 قسمت تقسيم شدند كه مدافعان زير نظر احمد رضا عابدزاده به سانتر از جناحين و دفع توپ پرداختند. ساير بازيكنان زير نظر پيرواني به شوت زني به سمت دروازه تمرينات خود را ادامه دادند.
مسئولان راه آهن با توجه به بارش شديد باران اجازه حضور خبرنگاران در ابتداي تمرين در جايگاه ويژه ندادند اما پس از دقايقي اين مشكل حل شد و خبرنگاران به راحتي به تهيه گزارش پرداختند.
تمرين امروز تيم فوتبال پرسپوليس با سرد كردن بدنهای بازيكنان زير نظر كماسي ساعت 13 به پايان رسيد و فردا صبح اين تيم در ديداری تداركاتي به مصاف تیم راه سازان قم می روند.
گفتنی است؛ گزارش تصویری از تمرین سرخپوشان زیر باران در بخش گالری سایت رسمی باشگاه پرسپولیس موجود می باشد.