سلام و عرض ادب
عزیزم بحث و ایراد وارده از ناحیه شما سر ملیت ایشان بود نه؟
و اینکه شما ملیت و تابعیت رو عنوان کردین؟؟
بعد ما جواب دادیم
حالا از در دین و مبحث حجاب و خدمت به میهن صحبت می کنید
لابد اینم جواب بگیرید میرین سراغ درآمد و مالیات و خمس و زکات ایشون
خیر من همینجا اعلام می کنم که اصولا تمایلی به ادامه اینگونه مباحث چه در اینجا چه در هر قسمت دیگه این فروم ندارم و نخواهم داشت
خصوصا بحثهای بیخود و بی نتیجه سیاسی و دینی و مذهبی
ما انسانیم انسانیت اولی تر از دین هست و مهم در درجه اول نماینده و ولی خدا بر زمین بودنه
فقط اینو بگم
لا اکراه فی الدین (کلام خدا)
در دین هیچ اجباری نیست
و طبق گفته بازیگر نقش حضرت بالال یار رسول اکرم زمانی که ابوسفیان شبانه به مسلمین وارد شد و اسلام آورد اما گفت هنوز شک دارم
و خالدبن ولید خواست باهاش جدل کنه سر شکش به پیامبر و دین اسلام
بلال گفت» بهش خورده مگیر
شاید برای باور قلبی داشتن کسی یک لحظه نیاز باشه برای باور کس دیگه یک عمر
مهم اینه که میگه شک دارم و باید به شک ایشون احترام گذاشت
خانم گندم ما وقتی می تونیم به امثال خانم انصاری و دیگر ایراننیان موفقی که جلای وطن کردند خرده بگیریم که از اینان برتر و بالاتر باشیم
کارهای بزرگتری کرده باشیم
و خدمت خیلی بیشتری نه به کشور و ملت خودمون بلکه به جامعه بشریت کرده باشیم
وقتی من تو خونه نشستم یه زندگی معمولی و سطح پایین علمی و عملی دارم چجوری می تونم پروفسور حسابی رو که در دقایق پایان عمر در آی سی یو هم مطالعه می کرد را به جون خانم انوشه انصاری بیاندازم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من باید اینو درک کنم که جهان به هردوتا این عزیزان و دیگر عزیزان حتی امید کردستانی بزرگ... حتی اون بیژن که کارشطراحی مد و لباس و عطر مردانه است احتیاج داره
قرار نیست همه دکتر مهندس بشیم مملکت کارگر شهرداری و مهندس معماری هم نیاز داره
قرار نیست همه ةآلبرت انیشتن باشند
مملکت به عادل فردوسی پور و علی دایی هم احتیاج داره
خانم انصاری یک انسان هستند که کارهای عام المنفعه زیادی هم انجام دادند و یک دانشمند هستند که از جیب خودشون برای تحقیق های فضایی خرج کرده اند( بیست میلیون دلار دادند بروند سفر فضایی... شما حاضرین بیست میلیون تومن و نه دلار بدین چهارسال تمرینهای سخت جسمی و روحی بکنین که برین فضا؟؟)
اگه خدا ایشونو به عنوان خادم به بشریت قبول داشته باشه حرف من و شما در مورد رفتار ایشون چه ارشی داره
مگه اینکه خدا باشیم که در مورد مردم اینقدر راحت قضاوت کنیم و حکم صادر کنیم
تمام نوشتار بالا نظر شخصی من است
یا رب چنان کن سرانجام کار
تو خوشنود باشی و ما رستگار (ما منظورم همه بشریته اعم از هر دین و نژاد و کیش و رنگ پوستی... اسلام دین همه انسانهاست... اسلام یعنی تسلیم فرامین الهی بودن نه فقط مسلمون شدن... مسلمان یعنی همه خداپرستان)