نمایش پست تنها
  #5  
قدیمی 12-30-2008
shabhaye_mahtabi آواتار ها
shabhaye_mahtabi shabhaye_mahtabi آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Oct 2007
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 1,411
سپاسها: : 8

68 سپاس در 39 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

زمان شركت در جشنواره هنري كاريكاتور و پوستر تمديد شد
زمان شركت در نخستين جشنواره هنري كاريكاتور و پوستر، تا پايان وقت اداري روز يكشنبه 22 دي تمديد شد.
بنا بر گزارش روابط عمومي ستاد برگزاري نخسين جشنواره هنري كاريكاتور و پوستر با محوريت موضوع معلول، معلوليت و مناسب سازي بنا بردرخواست جمعي از هنرمندان مخصوصا هنرمندان شهرستاني زمان تحويل آثار به دبيرخانه جشنواره تا پايان وقت اداري روز يكشنبه 22 ديماه تمديد شد.
هدف از برگزاري اين جشنواره ارتقاء فرهنگ عمومي و تغيير نگرش نسبت به موضوع معلوليت و آشنايي عموم با توان‌هاي بالقوه و بالفعل معلولين در جامعه و همچنين معضلات و مشكلات فرهنگي و اجتماعي ايشان است.
بنا بر همين گزارش جشنواره ياد شده در دو رشته‌ هنري كاريكاتور و پوستر در دو بخش موضوعي شامل معلول و معلوليت و بخش ويژه با موضوع مناسب سازي در اسفندماه سال جاري برگزار مي‌شود و تمامي هنرمندان مي‌توانند در اين جشنواره شركت نمايند. انجمن علمي و آفرينش هاي هنري معلولان ايران اين جشنواره را با همكاري سازمان بهزيستي كشور، دفتر امور هنرهاي تجسمي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و مؤسسه توسعه هنرهاي تجسمي، سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران و برخي نهادها و انجمن‌هاي ذيربط برگزار مي‌كند.
علاقمندان جهت كسب اطلاع بيشتر و تهيه فرم شركت مي‌توانند به وب سايت اين انجمن به نشاني زير مراجعه نمايند.
با تشکر فریبا
__________________
من هنوز ایمان دارم مادرم را خواهم دید
وقتی تمام دیوار بیمارستان تیتر زده اند : آی ... سی .... یو
این فشار ها که به خونت می آیند ،
تمام رگ هایم از بهشت متنفر می شوند
که زیر پایت را خالی می کنند ...
" هومن شریفی "

پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید