موضوع
:
سوال قبلی رو پاسخ بده، یه سوال از نفر بعدی بپرس !!
نمایش پست تنها
#
84
01-14-2009
امیر عباس انصاری
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل
سپاسها: : 8,720
6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
سوال قبلی رو پاسخ بده، یه سوال از نفر بعدی بپرس !!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mary.f
جواب: فضانورد روسی "یوری الکسی یویچ گاگارین" به عنوان اولین فضانورد شناخته شده است ولی شاید اینطور بتوان گفت اولین فضانوردی بوده که زنده از فضا به زمین بازگشته!
سوال: اسم چند تا از معلمهای دبستانت یادته؟ اگه ببینیشون می شناسی؟
سلام
جواب عالی بود....
عالی...
احسنت خانم ماری اف احسنت....
یه رگه الماس شیش هزار قیراطی جایزه تونه ... که بعدا ادمین فروم بهتون تحویل میده.
جواب شما:
بله همه شونو یادمه ولی نمی دونم اگه ببینمشون میشناسمشون یا خیر چون گذر زمان چهره انسانها رو بدجوری عوض میکنه...
[IMG]****************************/37.gif[/IMG]
مخصوصا معلمها رو و زنان شاغل رو....
[IMG]****************************/37.gif[/IMG]
کلاس اول خانم عقیلی کلاس دوم خانم مقدم کلاس سوم خانم حاجی زاده کلاس چهارم خانم تاجداری کلاس پنجم آقای حسن سلیمی که مرد بزرگ و بسیار معلم عالی و درجه یکی بود و با اخلاق و وارسته بود. البته معلمهای قبلی هم هرکدام برای من مانند مادر مقدس و قابل احترام بوده و هستند.
تمام معلمهایم همیشه برایم مهم هستند... همیشه....
یه دوست دارم به نام سهیل تنگستانی که بعدا فهمیدیم در زمان کودکی ما پدر ایشون جناب عبدالعلی تنگستانی هم در همون مدرسه ما معلم بوده و ایشون من و شیطون بازیهای کودکی من رو کمی یادش بود ولی من چون کلاس ایشون نبودم و شیفت جدا بودم زیاد ایشونو یادم نبود.
[IMG]****************************/60.gif[/IMG]
از کلاس اول تا سوم مدرسه عدل بزرگ تو 204 غربی تهرانپارس رفتم و کلاسهای چهارم و پنج هم مدرسه عدل کوچیک واقع در خیابون زرین شمالی تهرانپارس می رفتم.
[IMG]****************************/87.gif[/IMG]
تمام مدت مدرسه و دبستان من جنگ بود و بمبارون و موشکبارون و جنگ و جنگ و صدای هر روزه آژیر قرمز و آژیر سفید.
[IMG]****************************/52.gif[/IMG]
چقدر روزگار زود میگذره
[IMG]****************************/301.gif[/IMG]
سوال من:
برای راه اندازی و ثبت قانونی یک شرکت
"با مسئولیت محدود"
با هر عنوان خدماتی (هر عنوان) حدقل وجود چند نفر عضو یا اعضا لازم هست و این افراد باید چه سمتها و پستهایی رو در شرکت به عهده بگیرند؟
نمایش مشخصات عمومی
ارسال یک پیام خصوصی به امیر عباس انصاری
وب سایت امیر عباس انصاری
یافتن همه پست های امیر عباس انصاری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید