نمایش پست تنها
قدیمی 01-24-2009
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow سوال قبلی رو پاسخ بده، یه سوال از نفر بعدی بپرس !!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mary.f نمایش پست ها
جواب: زیاد مطمئن نیستم ولی فکر کنم برای راه اندازی و ثبت قانونی یک شرکت "با مسئولیت محدود" با هر عنوان خدماتی (هر عنوان) حدقل وجود 2 نفر الزامی است که فکر می کنم یکی سمت رئیس هیأت مدیره و دیگری سمت مدیرعامل رو دارا می باشد. انتخاب بازرس در شرکت با مسئولیت محدود اختیاری است.

سوال: از لحاظ علمی و اعتبار مدرک، دانشگاه هاروارد بهتره یا استنفورد؟؟!!!

سلام
خوبه زیاد مطمئن نبودین والا لابد شصت تا شرکت سهامی خاص و سهامی عام هم توسط شما ثبت و مدیریت میشده یا می شود یا خواهد شد!!!
دقیقا پاسخ درسته دونفر کافیه با همان عناوین سمت کاری و اداری در شرکت.

جواب سوال شما:
من هم زیاد مطمئن نیستم اما...
[IMG]****************************/73.gif[/IMG]

دانشگاه هاروارد (به انگلیسی: Harvard University)، قدیمی‌ترین مؤسسهٔ فرهنگی آمریکاست که در کمبریج در ایالت ماساچوست واقع است. در سال ۱۶۳۶، دادگاه یکی از تحت‌الحمایه‌ها برای ایجاد یک کالج، چهارصد پاوند اختصاص داد. در سال بعد قرار شد به‌یادبود دانشگاه انگلیسی که بیش از هفتاد تن از افراد برجستهٔ این تحت‌الحمایه از آنجا فارغ‌التحصیل شده‌بودند این کالج را در ناحیه نیوتون تأسیس نمایند.

دانشگاه استنفورد (به انگلیسی: Stanford University) دانشگاهی است در حومه سانفرانسیسکو، در ایالت کالیفرنیا، آمریکا.

فکر کنم از لحاظ علمی و اعتبار مدرک کالج هاروارد برتر باشه.
و لطفا اگه پاسخ من غلط بود توضیحات درست رو خودتون بدین که اعتبار تاپیک بالا بره.
ممنون

سوال من:
منبع و ریشه و ماخذ واژه "الگوریتم" از کجا بوده و به چه صورت بدین شکل درآمده و اینگونه تلفظ می گردد؟؟
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید