نمایش پست تنها
قدیمی 01-28-2009
دانه کولانه آواتار ها
دانه کولانه دانه کولانه آنلاین نیست.
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

سپاسها: : 1,382

7,486 سپاس در 1,899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
دانه کولانه به Yahoo ارسال پیام

نه منظورم این نبود که تکرارییه یا نه
سوال پرسیدم که با احتمال زیاد همونه یا خیر....
کجا ادامه ش میدین رو خودتون و امیر میدونین که هرکدومتون چه برنامه ای برای تاپیک دارین
فقط ادامه داشته باشه اینجا یا اونجاش رو خودتون هماهنگ کنین....

سرکار خانوم مینا من این رو دیدم البته ناقص بود اون نسخه ای که از فامیلمون گرفته بودم
اما راستش این اقای انوشه اومده بود داشنگاهمون من نرفتم فیلموش جدیدا دیدم ایشون هم حرفهای مشابه ی زندند اول و آخرش به نظرم همین یه جمله س که به جای تمرکز بر مشکل بر تمرکز روی راه حل وقت بگذاریم همین انوشه مثال جالبی زد
که
در امریکا هر 10 سال کتاب بسیار فوق العاده ای به نام "اشتباهات بزرگ" چاپ میشه که صادقانه و بی هیچ ترس و ابایی بزرگترین اشتباهات 10 سال پیش امریکا در هر زمینه ای رومینوسه و چاپ میکنه و توصیه کرد که در نت هست بگیرید بخونید
یکی از کتاب ها مال دهه 60 هست که در قسمتی از زبان رئیس ناسا این قسمت نقل شده که
ما متوجه شدیم فضانوردامون وقتی در فضا میخوان بنویسن به خاطر نبود حاذبه کافی جوهر از خودکار به روی کاغذ نمیاد و نمیتونن بنویسن گفت ما فراخوان زدیم 18 شرکت تحقیقاتی اعلام امادگی کردند ما به یکیشون ماموریت داردیم توی 8 ماه و با صرف 20 میلیون دلار (اون موقع )
اومدن خودکاری ایحاد کردند که در هر شرایطی مینوشت زیر آب توی گرمای 60 درجه سرمای زیر 30 ذرجه و.... گفت اومدیم به جهان اعلام کردیم و جشن گرفتیم و هورا کشیدیم

1 هفته بعد از روسیه نامه اومد برامون که ما سالها پیش این مشکل رو حل کردیم
فضانوردامون با مداد مینویسن !!!!!
گفت تا ماهها من گیج بودم و به همدیگه لیخند میزدیم

به جای تمرکز بر روی مشکل بر روی راه حل تمرکز کینم
فکر کنم همین کافیه...... و کارکشاست

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید