نمایش پست تنها
قدیمی 01-31-2009
behnam3638 آواتار ها
behnam3638 behnam3638 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 228

83 سپاس در 24 نوشته ایشان در یکماه اخیر

1387/ 11/ 12

قلعه‌نويي: اينقدر نگوييد استقلال قهرمان است

سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اينقدر نگوييد تيم ما قهرمان مي‌شود. ما براي رسيدن به اين مقام راه سختي داريم.
امير قلعه‌نويي پس از پيروزي 3 بر صفر مقابل استقلال اهواز درباره اينكه آبي‌پوشان تهراني به قهرماني نزديك شدند؛ اظهار داشت: صحبت از قهرماني استقلال نكنيد. ما براي رسيدن به اين مقام بازي‌هاي دشواري داريم . يكي از اين بازي‌ها چهارشنبه مقابل راه‌آهن است و بايد تمركز خود را براي اين بازي بگذاريم.
وي درباره جريان بازي عنوان كرد: استقلال اهواز را هرگز نمي‌توانيد با ما مقايسه كنيد. ما در طول بازي تيم برتر ميدان بوديم اما آنها هم به ما فشار آوردند و من اين را قبول مي‌كنم. توانستيم با پرس در دقايق اول بازي، گل بزنيم. اين مسئله باعث شد از لحاظ روحي تقويت شويم.
قلعه‌نويي ادامه داد: من از زمين فوتبال اهواز گله دارم. به اعتقادم چمن تختي مناسب نيست و جاي تاسف دارد كه ليگ برتر چنين زمين‌هايي دارد.
سرمربي استقلال با انتقاد از داوري مرادي گفت: به قضاوت او معترضم به خصوص روي صحنه پنالتي كه به نظرم خطا نبود. نمي‌دانم چرا او اين پنالتي را گرفت.
قلعه‌نويي درباره جذب مهاجم جديد خاطرنشان كرد: براي ليگ قهرمانان آسيا به يك مهاجم نياز داريم و طي چند روز آينده اين مهاجم را انتخاب مي‌كنيم.

منبع : سایت پارس فوتبال

گاهی نباید ناز کشید، انتظار کشید، آه کشید، درد کشید، فریاد کشید…

تنها باید دست کشید و رفت…
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید