1387/ 11/ 12
قلعهنويي: اينقدر نگوييد استقلال قهرمان است
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: اينقدر نگوييد تيم ما قهرمان ميشود. ما براي رسيدن به اين مقام راه سختي داريم.
امير قلعهنويي پس از پيروزي 3 بر صفر مقابل استقلال اهواز درباره اينكه آبيپوشان تهراني به قهرماني نزديك شدند؛ اظهار داشت: صحبت از قهرماني استقلال نكنيد. ما براي رسيدن به اين مقام بازيهاي دشواري داريم . يكي از اين بازيها چهارشنبه مقابل راهآهن است و بايد تمركز خود را براي اين بازي بگذاريم.
وي درباره جريان بازي عنوان كرد: استقلال اهواز را هرگز نميتوانيد با ما مقايسه كنيد. ما در طول بازي تيم برتر ميدان بوديم اما آنها هم به ما فشار آوردند و من اين را قبول ميكنم. توانستيم با پرس در دقايق اول بازي، گل بزنيم. اين مسئله باعث شد از لحاظ روحي تقويت شويم.
قلعهنويي ادامه داد: من از زمين فوتبال اهواز گله دارم. به اعتقادم چمن تختي مناسب نيست و جاي تاسف دارد كه ليگ برتر چنين زمينهايي دارد.
سرمربي استقلال با انتقاد از داوري مرادي گفت: به قضاوت او معترضم به خصوص روي صحنه پنالتي كه به نظرم خطا نبود. نميدانم چرا او اين پنالتي را گرفت.
قلعهنويي درباره جذب مهاجم جديد خاطرنشان كرد: براي ليگ قهرمانان آسيا به يك مهاجم نياز داريم و طي چند روز آينده اين مهاجم را انتخاب ميكنيم.
منبع : سایت پارس فوتبال
|