1387/ 11/ 12
محسن خليلي:اميدوارم هر چه زودتر دل هواداران را شاد كنم
مهاجم تيم پرسپوليس تهران گفت: بيترديد براي قهرماني در ليگ برتر شانس خواهيم داشت.
محسن خليلي اظهار كرد: در بازي امروز پرسپوليس مقابل پيام بازيكنان تمام تلاش خود را انجام دادند اما در هر صورت با وجود فرصتهاي زيادي كه از دست رفت ميتوانستيم گلهاي بيشتري را به ثمر برسانيم.
وي افزود: پرسپوليس هنوز بازيهايش با تيمهاي بالاي جدول را انجام نداده است و بيترديد ما هنوز هم اين شانس را داريم تا با نتيجهگرفتن در آن بازيها قهرمان ليگ برتر شويم.
وي درباره شرايط خود نيز گفت: تمرينات انفرادي را آغاز كردم اما هنوز وارد تمرينات گروهي نشدم و اميدوارم هر چه سريعتر براي پرسپوليس به ميدان بروم و دل هواداران را شاد كنم.
خليلي درباره كمرنگ شدن احتمال حضورش در داربي نيز گفت: در هر صورت بازيكنان بسياري بودند كه در بازگشت به ميدان عجله كردند و پس از مدتي بار ديگر مصدوميت آنها اوج گرفته است، من نميخواهم چنين وضعيتي را پيدا كنم، به همين دليل ترجيح ميدهم در زماني كه صد در صد آماده بازي بودم به ميدان بروم. ميدانم كه هواداران پرسپوليس نيز ترجيح ميدهند يك محسن خليلي آماده و سالم در تيم داشته باشند تا اينكه من بخواهم تنها در يك مسابقه به ميدان بروم.
منبع : سایت پارس فوتبال
|