نمایش پست تنها
قدیمی 01-31-2009
behnam3638 آواتار ها
behnam3638 behnam3638 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 228

83 سپاس در 24 نوشته ایشان در یکماه اخیر

1387/ 11/ 12

محسن خليلي:اميدوارم هر چه زودتر دل هواداران را شاد كنم

مهاجم تيم پرسپوليس تهران گفت: بي‌ترديد براي قهرماني در ليگ برتر شانس خواهيم داشت.
محسن خليلي اظهار كرد: در بازي امروز پرسپوليس مقابل پيام بازيكنان تمام تلاش خود را انجام دادند اما در هر صورت با وجود فرصت‌هاي زيادي كه از دست رفت مي‌توانستيم گلهاي بيشتري را به ثمر برسانيم.
وي افزود: پرسپوليس هنوز بازي‌هايش با تيمهاي بالاي جدول را انجام نداده است و بي‌ترديد ما هنوز هم اين شانس را داريم تا با نتيجه‌گرفتن در آن بازي‌ها قهرمان ليگ برتر شويم.
وي درباره شرايط خود نيز گفت: تمرينات انفرادي را آغاز كردم اما هنوز وارد تمرينات گروهي نشدم و اميدوارم هر چه سريعتر براي پرسپوليس به ميدان بروم و دل هواداران را شاد كنم.
خليلي درباره كمرنگ شدن احتمال حضورش در داربي نيز گفت: در هر صورت بازيكنان بسياري بودند كه در بازگشت به ميدان عجله كردند و پس از مدتي بار ديگر مصدوميت آنها اوج گرفته است، من نمي‌خواهم چنين وضعيتي را پيدا كنم، به همين دليل ترجيح مي‌دهم در زماني كه صد در صد آماده بازي بودم به ميدان بروم. مي‌دانم كه هواداران پرسپوليس نيز ترجيح مي‌دهند يك محسن خليلي آماده و سالم در تيم داشته باشند تا اينكه من بخواهم تنها در يك مسابقه به ميدان بروم.

منبع : سایت پارس فوتبال

گاهی نباید ناز کشید، انتظار کشید، آه کشید، درد کشید، فریاد کشید…

تنها باید دست کشید و رفت…
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید