نمایش پست تنها
قدیمی 03-01-2009
mary.f آواتار ها
mary.f mary.f آنلاین نیست.
مدیر بخش زمین شناسی

سپاسها: : 3,194

2,013 سپاس در 491 نوشته ایشان در یکماه اخیر

چگونه "راز" را به کار ببریم؟

گام اول: خواستن
به دنیا فرمان بدهید! بگذارید دنیا بداند چه می خواهید. دنیا به اندیشه های شما پاسخ می دهد.
خواستن را به یک عادت تبدیل کنید.
واقعاً جالب است، مثل این است که دنیا را مانند یک کاتالوگ در دست داشته باشید، آن را ورق بزنید و بگویید دوست دارم این تجربه را داشته باشم، دوست دارم آن محصول را داشته باشم و دوست دارم فردی مانند آن باشم... نیازی نیست که بطور مداوم بخواهید، فقط یکبار خواستن کافی است.

گام دوم: اعتقاد داشتن
باور کنید آن خواسته به شما از قبل تعلق گرفته است! باید اعتقاد داشته باشید که آنچه را که می خواهید همان لحظه که خواسته اید بدست آورده اید. باید ایمانی کامل داشته باشید. درباره آنها دلواپس و نگران نباشید. به کمبود آنها فکر نکنید. به آنها چون متعلقات و اموال خود فکر کنید!!
دنیا همانند یک آینه است و قانون جاذبه اندیشه های غالب ذهن شما را به شما منعکس می کند. بنابراین عاقلانه است که خود را درحالی که آن را دریافت می کنیم ببینیم. اگر اندیشه ها به شما یادآوری کنند که هنوز آن را بدست نیاورده اید، شما بدست نیاوردن آن را جذب کرده اید. باید اعتقاد داشته باشید که آن را دارید. باید طول موج بدست آوردن را مخابره کنید تا تصاویر آن را در زندگیتان برگردانید. وقتی این کار را انجام می دهید:

دنیا نظمی دوباره و جدید به خود می دهد تا شما را به خواسته تان برساند

نیازی نیست که بدانید که چگونه اتفاق می افتد. نیازی نیست بدانید دنیا چگونه به خود نظمی جدید می دهد. بگذارید دنیا آن را برای شما انجام دهد. وقتی تلاش می کنید تا بفهمید چگونه اتفاق می افتد، طول موجی را می فرستید که در آن کمبود ایمان است و نشان می دهد شما به داشتن آن اعتقاد ندارید.

گام سوم: بدست آوردن
نسبت به آنچه می خواهید احساس بسیار خوبی داشته باشید. احساسی را داشته باشید که هنگامی که به دستش می آورید دارید. اکنون احساسش کنید.
این دنیا یک دنیای حسی است اگر به موضوعی ایمان عقلی داشته باشید اما نسبت به آن هیچ احساسی نداشته باشید، به طور قطع نیروی کافی برای تجلی بخشیدن به آنچه در زندگی می خواهید ندارید. باید آن را احساس کنید.
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید