نمایش پست تنها
قدیمی 12-05-2007
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر

Bijan Pakzad (generally known simply as Bijan) (born 1944)[1] is a well-known Iranian American designer of menswear and fragrances.

Born in Teheran, Iran, Bijan immigrated to the United States in 1973. His exclusive boutique on Rodeo Drive in Beverly Hills was established in 1976 and can be visited by "appointment only". It has been described as "the most expensive store in the world".[2]

Bijan dresses the worlds most powerful men. President Bush, Governor Arnold Schwarzenegger,Tom Cruise, Thomas Gottschalk, Sir Anthony Hopkins, President Vladimir Putin, Senator John Kerry, Prime Minister Tony Blair, Paul Allen, Jay Leno, Giorgio Armani, Usher,Carlos Slim Helu, Steve Wynn, Oscar De La Renta, Tom Ford, and President Ronald Regan have all been dressed by Bijan

Bijan mainly lives in Beverly Hills, California but he is also known to own residences in New York and Boston as well as Milan and Florence, Italy.
: بیژن چه اتفاقی افتاد که تو یکباره تبدیل به یک اسطوره درجهان مد و هنر شدی؟
بیژن : راستش را بخواهید از همان کودکی احساس می کردم فرد مشهوری می شوم . پدرم می خواست من دکتر یا وکیل شوم . رشته تحصیلی ام مهندسی بود که هیچ علاقه ای بدان نداشتم ، همه شوق من به جانب طراحی بود و با علاقه وصف ناپذیری بدان می پرداختم . از سوئیس به آمریکا رفتم و در آنجا در رشته بازاریابی به تحصیل پرداختم و همانجا این فکر در من قوت گرفت که مد اروپا را به آمریکا بکشانم.

: چگونه موفق شدی اعتماد این همه آدم های متفاوت را بسوی خود جلب کنی؟
بیژن : با اهمیت دادن به تک تک مشتریانم . هدف من همیشه شناختن مشتری و توقعات اوبوده است . حتی امروز نیز با اینکه تعداد مشتریان بسیار زیاد شده است من تک تک آنها را می شناسم. به عنوان مثال لباس یک ستاره سینما باید با یک قاضی دادگاه متفاوت باشد، وقتی لباس را برای فردی طراحی می کنم باید بدانم که او درآن لباس چه خواهد کرد. در مورد من جوکی ساخته اند با این مضمون افراد مانند وودی آلن داخل فروشگاه می شوند ومانند کری گرانت خارج می شوند.

: درچه سالی اولین نمایشگاه مد را برگزار کردی؟
بیژن : در سال ١٩٧٦ با کمک مالی یکی از هموطنانم نمایشگاهی مجلل ترتیب دادم. نمایشگاه دارای میزهایی از سنگ مرمر کمیاب و لوسترهایی گران قیمت بود و افرادی مانند خوان کارلوس پادشاه اسپانیا شاه اردن و سلطان بروئنی را به خود جلب نمود.