عاشقانه
0♥در آن زمان که امیدت برید از همه جا . ببین او کیست امیدت. بدان که اوست خدا ...♥
گر می نخوری طعنه نزن مستان را
بنیاد مکن تو حیله و دستان را
تو غره بدان مشو که می نخوری
صد لقمه خوری که می غلام است آن را*
ای دل تو به ادرک معنا نرسی
در نکته زیرکان دانا نرسی
امروز می و جام بهشتی می ساز
کانجا که بهشت است رسی یا نرسی*
نه یادم می کنی نه می روی یاد
به نیکی باد یادت ای پریزاد
عجب نبود کنی فایز فراموش
فراموشی است رسم آدمیزاد*
بدون اراده متولد می شویم با حیرت زندگی می کنیم وسپس با حسرت میمیریم اما آنچه که هرگز فروغش رنگ فنا نمی پذیرد دوستی های پاک و بی آلایش است تقدیم به بهترین*
چه رنجی ست لذت ها را تنها بردن... و چه زشت است زیبایی ها را تنها دیدن ....... و چه بدبخت آزاد دهنده ایست تنها خوشبخت بودن .....*
چشم هایم را به آسمانی که خدایت در آن است دوخته ام و دست های خسته ام را سوی او دراز کرده ام و از تو می خواهم که بیایی و مرا از عطر نفسهایت لبریز کنی بیایی و مرا به سرزمین آبهای نقره ای . به سرزمین آرزوها ببری و امشب باز به گذشته می نگرم آنجا که در اوج ناامیدی سر راهم قرار گرفتی و با نگاهت قلب یخ بسته ام را گرما بخشیدی و امشب چون گذشته تمام حرفهایم برای توست آه ... پس کی می آیی چشمهای خسته ام انتظار آمدنت را می کشند ؟ ..*
خواستم خودمو گول بزنم . همه ی خاطراتم رو انداختم یه گوشه ای و گفتم : فراموش ... یه چیزی ته قلبم خندید و گفت : یادمه*
عشق یعنی پاکی و صدق و صفا
خودشناسی حق شناسی از وفا
عشق یعنی دور بودن از خطا
بنده بودن خلوت دل با خدا
عشق یعنی نفس را گردن زدن پاک
و طاهر نوشتن روح و بدن
عشق یعنی صیقل زنگار دل
دیدن اسرار غیب در جام دل *
سه چیز در زندگی هیچگاه برنمی گردد : زمان.کلمات. موقعیت ها
سه چیز در زندگی هیچگاه نباید از دست بروند : آرامش. امید و صداقت
سه چیز در زندگی هیچگاه قطعی نیستند : رؤیاها.موفقیت و شانس
سه چیز در زندگی از باارزش ترین ها هستند : عشق . اعتماد به نفس و دوستان *
وقتی خاطره های آدم زیاد میشه دیوار اتاقشون پر عکس میشه اما همیشه دلت واسه اونی تنگ میشه که نمی تونی عکسشو به دیوار بزنی*
در دنیایی که مردمانش عصا از دست کور میزنند من خوش باور آنجا محبت جستجو کردم*
اونی که از معرفت و مردانگی دم می زند بی هوا از پشت به آدم خنجر می زند
از زندگی وب بگیر – تو پروفایل قلبت یه قلبه تیر خورده بذار و بگو عاشق عشق هستی – و عاشق عشق باشین – در مسنجر قلبت عشق رو اد کن – و به احساسات زیبایی پی ام بده –غم رو دلیت کن – و واژه بدی رو رینیم کن – برای غرورت اف بذار و بگو بشینه آخه ( دنیا دو روزه )*
هرچی هستی همون باش هر چه نیستی نگو کاش *
    تقدیم به شما
ویرایش توسط honey69 : 04-12-2009 در ساعت 11:01 AM
|