نمایش پست تنها
  #4  
قدیمی 12-10-2007
SonBol آواتار ها
SonBol SonBol آنلاین نیست.
معاونت

 
تاریخ عضویت: Aug 2007
محل سکونت: یه غربت پر خاطره
نوشته ها: 11,775
سپاسها: : 521

1,688 سپاس در 686 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض

داروي ايبوبروفن دركند شدن روند بيماري دركودكان مبتلا به «سيستيک فايبروسيز» موثراست
نتايج مطالعه يک گروه تحقيقاتي در اوهايو بيانگر آن است که استفاده از ايبوبروفن مي‌تواند باعث کندتر شدن روند از کارافتادن ريه‌ها در کودکان مبتلا به بيماري Cf (سيستيک فايبروسيز) شود.


به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، «سيستيک فايبروسيز» يک بيماري ژنتيک است که به علت اختلال در انتقال کلر در غشاهاي سلولي به وجود مي آيد.
به گفته دکتر کنستان از بيمارستان کودکان اوهايو، توانايي جلوگيري از پيشرفت يک بيماري مثل Cf بسيار مهم است، زيرا اين موضوع موجب پيشگيري از مرگ بيماران خواهد شد.
دکتر کنستان و همکارانش در اين بررسي، يک هزار و 365 بيمار را با استفاده از ايبوبروفن و هشت هزار و 960 بيمار را بدون استفاده از ايبوبروفن تحت درمان قرار دادند.
نتايج اين بررسي نشان داد که ريه‌هاي گروهي که از ايبوبروفن استفاده کردند، کندتر از کار افتاده است.
اين مطالعه به پزشکان اجازه مي‌دهد که استفاده از ايبوبروفن را نيز جزو روش‌هاي درمان Cf در نظر بگيرند.
__________________
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید