06-30-2009
|
کاربر عالی
|
|
سپاسها: : 0
200 سپاس در 186 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
انصاری فرد : موضوع شرکت پرسپولیس از جانب سازمان رسیدگی می شود
کانون هواداران پرسپولیس: مدیرعامل باشگاه پیروزی تهران گفت: شرکت پرسپولیس مدارکی را که جهت مالکیت باشگاه پرسپولیس دارد را باید در اختیار سازمان تربیت بدنی قرار دهد و سازمان به این موضوع رسیدگی اما از نظر ما باشگاه پرسپولیس و پیروزی فقط یکی هستند.
عباس انصاری فرد در گفت وگویی عنوان کرد: از نظر من پرسپولیس فقط یک تیم دارد که آن هم در اختیار سازمان تربیت بدنی است. شرکت پرسپولیس نیز مدارکی دارد و مدعی است که مالکیت تیم پرسپولیس با آنها است اما من در این باره چیزی نمی دانم و سازمان تربیت بدنی که متولی دو باشگاه استقلال و پیروزی است باید در این باره نظر بدهد.
وی ادامه درباره حضور تاپ مولر در پیروزی گفت: تاپ مولر یکی از مربیان بزرگ دنیا است که کارنامه مشخصی دارد. کارهای نهایی قرارداد او انجام شده و تنها بحث مالی قرارداد باقی مانده که آن هم در جلسه امروز حل و فصل خواهد شد.
انصاری فرد با اشاره به وضعیت تمدید قرارداد نیکبخت و کریمی خاطرنشان کرد: ظاهرا نیکبخت از طرف کمیته انضباطی محروم است و برای این که قراردادش تمدید شود در ابتدا باید تکلیف محرومیتش را مشخص کند اما وضعیت کریمی با سایرین متفاوت است و ما چندین بار از او و مدیربرنامه هایش خواسته ایم به باشگاه پیروزی بیایند.
مدیرعامل باشگاه پیروزی گفت: بابت سقف قراردادهایمان مشکلات زیادی را برای تمدید قرارداد بازیکنان متحمل شدیم اما بازیکنان نیز باید توجه داشته باشند که پیروزی نام بزرگی است و از این تیم می توانند به جاهای بزرگی برسند.
انصاری فرد گفت: فکر می کنم امسال پیروزی یکی از تیم های مدعی قهرمانی باشند و طرفداران ما می توانند به روزهای بزرگی فکر کنند که در انتظار تیم است.
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|