نمایش پست تنها
قدیمی 07-01-2009
دانه کولانه آواتار ها
دانه کولانه دانه کولانه آنلاین نیست.
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

سپاسها: : 1,382

7,486 سپاس در 1,899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
دانه کولانه به Yahoo ارسال پیام

و اما در این مورد :
من گفتم که چون ایشون خیلی طرفدار داره و خیلی از دوستان خودمون صدا و مورزیک جکسون رو دوست دارند من سعی میکنم از اون عبارات استفاده نکنم و توهین نکنم
اما دقیقا همون احساسات رو که ترخینه گفت شادی منم دارم
تو جکسون رو دوست داری حتما اخبارشم پی میگیری
دلیل تنفری که من ازش دارم واسه اخباریه که دنبالشه
یه روز دوست داره زن باشه یه روز دوست داره مرد باشه
کلی پرونده فساد اخلاقی دنبالشه همین 1-2 سال پیش بود که به جرم سواستفاده جنسی از چند کودک بردنش دادگاه و کلی صدا کرد
فکر میکنی قصد داشتن خرابش کنن مرد 50 ساله رو یا واقعا کاری کرده بود که گندش در اومده بود ؟ نمیدونم نتیجه دادگاه چی شد چون برام مهم نیست حتی اگه تبرئه شده باشه

ما وظیفه مون این نیست که بشینیم ببینیم کی پرونده داره بیایم بگیم اه این چه آدم بدیه
هزارتا از اون بدترم اطراف خودمون هست وکاریش نداریم
اما چون بحثش شد گفتم چون این خیلی معروف بود گفتم
صداش موسیقیش شهرتش هیچ کدومش برای من ارزش نداره وقتی از لحاظ اخلاقی صلاحیت نداشته باشه صلاحیت که چه عرض کنم واژه ای که دوستمون گفت رو لایقش میدونم
بازم میگم من قصدم این نیست برم تاپیک بزنم تو سایت که کی چی کرده و چیکاره س ولی وقتی بحثش شده حق دارم بگم که به این خاطر خوشم از فرم و ریختش نمیاد

اصلا قصد مقایسه ندارم فقط میخوام مثالی بزنم
من از علیرضای افتخاری خوشم نمیاد
اما اونو هنرمند و انسان میدونم همیشه هم به طرفداراش و در دید کلی تر به هنر که یکی مثل من در صدای شجریان میبینش و دیگران در صدای افتخاری ارزش و احترام گذاشتم
و هیچ وقت به طرفدارا یا خود افتخاری توهینی نکردم
اما اگه به کسی مثل جکسون تاخته شود از نظر من ایرادی نداره چون اولا به شخص خودش بوده و نه طرفدارا و بعد اینکه این شخص دیگه از جایگاه انسانی دیگه پرت شده از نظر من ...
این همه توضیح رو دادم که هم نظر خودم رو گفته باشم و هم این تفاوت رو بیان کرده باشم که فردا کسی حق نداره مثلا بیاد همین الفاظ رو در مورد مثلا خواننده ی سبکی که خوشش ازش نمیاد بزنه
مرسی

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید