نمایش پست تنها
قدیمی 07-10-2009
دانه کولانه آواتار ها
دانه کولانه دانه کولانه آنلاین نیست.
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

سپاسها: : 1,382

7,486 سپاس در 1,899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
دانه کولانه به Yahoo ارسال پیام

هدیه تهرانی رو من هم خیلی قبولش دارم هر چند خیلی وقته فیلم ازش ندیم
اما برهلاف نظر شما در نیوه مانگ تهرانی کاملا تصنعی بازی کرد کجاش دیدنی بود ؟
اصلا به اون نقش نمیومد و ضعف کارگردانه که به زور میخواست اون نقش رو تهرانی بازی کنه من قبادی رو خیلی قبول دارم ولی زور که نیست اون نقش نقش تهرانی نبود
صحنه ای که مامو (پیرمرد ) میره تهرانی رو از اون روستا برداره بیاره و باهاش در دالانی از دخترها رد میشه که دارن دف میزنن هدیه تهرانی علنا داره میخنده و تو چهرهش اصلا مناسب اون صحنه و حال و هوا نیست
و یا وقنی که میخواست به مامو بگه که من نمیتونم این اهنگا رو بخونم و میترسم
یه ترس و نگرانی اجباری و تصنعی رو تو تو کلام و صورتش میدید یعنی واقعا تصنعی و نابجا بود
قبادی یه زمانی برای من و خیلی ها به خاطر بازی سازی از نابازیگران قابل ستایش و عالی بود توی این فیلم که اومد دست گذاشت روی یه سری سوپر استار به نظر من کارش خیلی قوی نبود مخصوصا اینکه یه بازی ضعیف از تهرانی کشید
راستش گلشیفته هم خوب نبود اما تقصیر خودش نبود اون نقشی که بهش داده بودن رو خوب بازی کرد اما نقشش چیزی نداشت مثل بعضی فیلمای الپاچینو که اون کار خودشو عالی انجام میده اما فیلمنامه و نهایتا فیلم چیز درست و حسابیی نیست
اما بازم میگم کلا در فیلم نیوه مانک نه تهرانی و نه فراهانی چنگی به دل من نمیزدند ولی تهرانی واقعا خوب کار نکرد
نمیدونم امیدوارم این فیلم جدیدش گربه های ایرانی دوباره یه قبادی قدرتمند به ما نشون بده
فیلمی مثل آوازهای سرزمین مادری که پیشتر از لاک پشت ها بود رو من در کنار 3-4 تا فیلم دیگه هالیوودی از بهترین فیلمهایی میدونم که توش سرتاپا کارگردانی و هنر کارگردان رو میبینی
اوازهای سرزمین مادر بر خلاف لاک پشتها که خیلی معروف شد و جایزه گرفت و البته خیلی هم فیلم خوبی بود به نظر من یه دنیا فیلم و کارگردانی بود کاش دست بده همه-تون ببینیش تا ببینی که چطور کارگردان در مثل آب خوردن و بدون اینکه تو بفهمی تو رو از دالان غم به شادی میبره و دوباره برت میگردونه به غم و دوباره با یه شوخی کوچیک با یه ترانه دوباره تورو بر میگردونه به حال و هوایی که امید رو به زندگی بیننده و کاراکتر های فیلم تزریق میکنه
و فیلم با چند سکانس طوفانی تمام میشه...

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید