تمام کاربران ثبت نام کرده (معمولی) و کاربران فعال و بسیار فعال تا 24 ساعت پس از ایجاد ارسال پستی میتونن اون رو ویرایش یا حتی پاک کنند
و حتی میتونن عنوان نوشته ها و تاپیکهایی که خودشون ایجاد کرده اند رو هم تا 5 دقیقه پس از اون تغییر بدهند (عرض خواهم کرد چگونه)
اضافه بر اینها کاربران فعال و بسیار فعال این قابلیت رو براشون فعال کردم که تاپیکهایی که خودشون ایجاد کرده اند رو هم تا 24 ساعت بعد پاک کنند (باید پست اول تاپیکشون رو ویرایش بزنند و پاک کنند )
اما متاسفانه من الان تست کردم مشکل داشتم قسمت توضیحات و هلپ رو هم خوندم چیز خاصی نداشت نمیدونم چرا عمل نمیکنه شاید جای دیگه تنظیمات دیگه ای هست که قبلا فعال بوده و ایندو با هم خوانایی ندارند دوستان اگر کسی چیزی میدونه اطلاع بده
دوستان کاربران فعال هم میتونن بررسی کنن ببینن ایا میتونن تاپیک خودشون رو پاک کنند یا خیر ( در تالار کاربران فعال یه تاپیک موقتی درست کنین و پست اول رو ویرایش کنین ببینین حذف داره یا خیر ؟ )
و اما چطور میشه نام یه تاپیک تازه تاسیس خودمون رو تا 5 دقیقه بعد ویرایش کنیم ؟
خارج از تاپیک در تالاری که این تاپیک توشه برین و جلوی نام تاپیک یه جای خالی 2 بار چپ کلیک کنید (بدون درنگ) تا باکس تغییر نام ظاهر بشه ....