نام: شیدانام خانوادگی:م
روز و ماه و سال تولد: 27/دی/73(امیدوارم شما هم مثل بقیه بهم نگید بچچچچچچچچه!!! ) جنسیت: اسمم میگه که دخترم!!ولی کاشکی پسر بودم! شهر و زادگاه: تهرانسطح تحصیلات: دبیرستانشغل: فعلاًکه درس می خونم!!قد: 162وزن: 50رنگ چشم: مشکیرنگ مو: مشکیوضعیت فیزیک بدنی: خوبم!عینکی هستم / نیستم!:نیستم!شنا بلدم / بلدنیستم!:تا حدیکه غرق نشم بلدم!! رانندگی بلدم / بلد نیستم!:بلدم(ولی بدون گواهی نامه!!)
وضعیتتآهل: مجردم!!
-اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی):عااااااااالی...:D
-اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ):
شوخ*******جدي*****خشک*
دوستانه******بد اخلاق*گوشه گيرشلوغ*********
کمحوصله*****صبورقاطع****صمیمی*****کنجکاو**
توصیف خودم در يک جمله: فوق العاده ام!!:Dمهمترينچيزها در مورد من: یکم لجبازم!!محسنات من:از کجا بگم!!زیااااده....معایب من:اصلاًبه من این کلمه نمی خوره!!اولین چیزی که در مورد من متوجهخواهی شد : همون یکم لجبازیم!!پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: دروغ-درویی-غم و غصه-تنهایی-بی معرفتیپنج چیزی که بدون اونانمیتونم زندگی کنم: خانواده ام-دوستای نزدیکم-مواردی که دوسشون دارمپنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام:دروغ گویی-دوروبودن-غم و غصه داشتن-تنها بودن-بی معرفتی!!!پنج آرزویمهم من:سلامتی خانوادم و دوستام-داشتن موقعیت اجتمایی خوب-موفقیتعلايق مهم من: درس بخونم-کامپیوتر-اتومبیل-سرعت زیاد!!مهارتهای من: بسکتبال – کامپیوتر ورزش هاي مورد علاقه من: بسکتبال – تنیس سالنی – کونگ فوکتابهاي مورد علاقه: کتاب های جذاب ( به غیر از رمان!!)موسيقي هاي مورد علاقه من:کلاسیک و رپ و پاپسازها و آلات موسیقیمورد علاقه من: ویولن - گیتاربهترين فيلمهای ایرانی از نظر من:میم مثل مادر - سنتوریبهترین فیلمهای جهانی ازنظر من:آقا و خانم اسمیتبهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من:محمد رضا فروتن – گلشیفته فراهانیبهترین هنرپیشگان جهانی از نظرمن:براد پیتکشورهای مورد علاقه من:فرانسه - استرالیاشهرهای ایرانی مورد علاقه من:شیراز – شهر های شمال کشورشهرهای جهانیمورد علاقه من:نیویورک – پاریس غذاهاي مورد علاقه من:مرغ سوخاری – ماکارونی به مقدار زیاد!وسایل نقلیه مورد علاقه من:اتومبیلگوشیموبایل مورد علاقه من:نوکیا N81از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده میکنید؟0912-0936:
اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟:پیروزی رو ترجیح میدم طرفدار کدوم تیمفوتبال در دنیا هستین؟:منچستر!اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانیبود؟:حدود 5-4 سال پیشاولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:حال یه آدم معمولیبیشترین مصرف و استفاده شمااز اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟:دانلوداگر قبلا در سایت یا فروم یا جاییدیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید:...تو این فرومچه کسانی رو میشناسید؟:اول از همه اسم آقای انصاری ودیدم ولی هیچکس رو نمیشناسم!!نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟:اتفاقیو آخرین سوال؛از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟:خیلی دوست دارم با همه آشنا شم!!
ویرایش توسط sheida.m : 07-20-2009 در ساعت 12:51 PM
|