نمایش پست تنها
قدیمی 07-31-2009
Edrisfm آواتار ها
Edrisfm Edrisfm آنلاین نیست.
کاربر عادی

سپاسها: : 6

5 سپاس در 3 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سلام به همگی. ادریس هستم، دارای مدرک لاستولوژی از دانشگاه لاستینگتون!!
اما درباره سریال لاست:
تا حالا حدود 140 قسمت از این سریال ساخته شده و قسمت های جدید در زمستان پخش خواهد شد(تا فرصت هست قسمت های ساخته شده سریال رو ببینین، ندیدن لاست موجب پشیمانی است). این سریال داستان سقوط هواپیمای اوشینیک 815 که در حال پرواز از سیدنی به سمت لوس آنجلس می باشد. هواپیما در راه دچار سانحه می شود. دم و دماغه هواپیما کنده می شود و مابقی هواپیما در ساحل یک جزیره فرود سقوط می کند. حدود 46 نفر از مسافرین جان سالم به در میبرند و منتظر رسیدن نیروهای کمک هستند. این سریال کاراکتر های زیادی داره که معمولاً چند قسمت از سریال در مورد هر کدوم از این شخصیت هاست. وجود شخصیت های مختلف با اخلاق، فرهنگ، شغل و ملیت های مختلف از نکات جالب سریاله. مثلاً سعید که اهل تکریت عراقه(شغلشو بعداً میفهمین)، یک زوج کره ای، جک که دکتر جراح مغز و اعصاب است و... . سریال پر از فلش بک(بازگشت داستان به گذشته) های زیبا و به جا هست. لوکیشن فیلمبرداری(جزیره) بسیار زیبا می باشد. جلوه های ویژه فیلم بسیار عالی هستن مخصوصاً قسمت مربوط به سقوط هواپیما(کنده شده دم هواپیما). با اینکه تعداد قسمت های سریال خیلی زیاده اما میشه گفت که تقریباً آب توی سریال نبستن. هر قسمت در عین حال که ادامه داستان های گذشتس یه ماجرای مختص به خود داره که البته در راستای داستان هست. در هر قسمت سوالات زیادی برای بیننده مطرح میشه و همینطور که قسمت های جدید رو میبینین به بعضی از سوالا جواب داده میشه اما در عین حال سوالات جدیدتری هم مطرح میشه. داستان بسیار پر هیجان هست و معمولاً اگه وقت داشته باشین حتماً بیش از یک قسمت رو در هر بار میبینین!! البته داستان فقط به این سقوط هواپیما محدود نمیشه. ماجراهای بسیار جالبی به وجود میاد که تصورشم حتی برای بیننده در نگاه اول مشکله. من به فیلمنامه سریال از 20 نمره 19 رو میدم.
هر قسمت(episode) حدود 40 دقیقه هست و هر فصل(season) شامل 17 قسمت(البته به جز فصل اول که قسمت های بیشتری داره). در قسمت های پایانی فصل 4 داستان انقدر پیچیده میشه که تصور اینکه داستان این سریال رو انسان خلق کرده یه کمی محال به نظر میاد!!

در پایان به تمام دوستان و دشمنان دیدن این سریال زیبا و واقعاً بی نظیر رو توصیه میکنم. سریالی بسیار جذاب که مطمئناً شما رو میخکوب خواهد کرد. به قول یکی از تبلیغاتی که تو اینترنت در مورد لاست بود: دیدن این سریال به شدت اعتیادآور است!
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید