نام: جمیلهنام خانوادگی: نمیگم تو خماریش بمونی روز و ماه و سال تولد: مهم اینه خردادیم از اون جا که همه چیم بیسته 20 خردادم & جنسیت:از اون سوالاستاااااااااا به چی پی میبریم اگه گفتی؟؟ .......شهر و زادگاه : دبی زندگی میکنم دبی هم به دنیا اومدم ولی اصلیتم بر میگرده به شیرازسطح تحصیلات: دارم میرم پیش ریاضی پشت کنکوریشغل: بدبختی دیگه... درس خوندن تست زدنقد: 164وزن:51 خیلی کمه میدونمرنگ چشم: مشکیپرنگ مو: مشکیوضعیت فیزیک بدنی: آدم بلند لاغر خوش اندام در کل مانکن (شوخی کردم) خوبمعینکی هستم / نیستم: nochشنا بلدم / بلد نیستم:. اون قدر از دریا میترسم که ....... نه دیگه بلد نیستم که می ترسمرانندگی بلدم / بلد نیستم!: آخه کجای دنیا به 17 ساله ها گواهینامه میدن وضعیت تآهل:. مجرد مجرد مجرد-اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی):من نمیگم میگن شوخ و مهربون-اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ):شوخ****************جديخشک دوستانه ******بد اخلاق گوشه گير شلوغ***********************کم حوصله**صبورقاطعصمیمی**********کنجکاو توصیف خودم در يک جمله:. آدم شوخ و باجنبه ای ام (خدا وکیلی)مهمترين چيزها در مورد من:.خیلی از سرکار گذاشتن دیگرون خوشم میاد پس ناراحت نشینااامحسنات من: خیلی باجنبه ام. اصلا هم زودرنج نیستم همش بقیه رو می خندونممعایب من: همین سرکار گذاشتن دیگرون وقتی بیش از اندازه میشهاولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد :بچه ام هنوز اینو می فهمیپنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: دروغ . کلاس گذاشتن بی مورد. آدم بی ادب همینپنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: خدا خانواده دوستای مدرسه و دوستای اینترنتیم پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام: لطفا به دو خط بالا مراجعه کنید(تکراری بودا)پنج آرزوی مهم من: رفتن به دانشگاه شریف-موفقیت همه دوستام وخونوادم- رفتن به بهشت علايق مهم من: چت کردن-با دوستان به گردش رفتن- سر وکله زدن با دیگرون که همون چتهمهارتهای من: دیگرانو خندوندن- دیگرانو سر کار گذاشتن- والیبال ورزش هاي مورد علاقه من: فوتبال و والیبال کتابهاي مورد علاقه: اهل کتاب نیستم ابدااااااااااموسيقي هاي مورد علاقه من: پاپ رو ترجیح میدمسازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: سنتوربهترين فيلمهای ایرانی از نظر من : سوپر استاربهترین فیلمهای جهانی از نظر من:فیلم هندی جودا اکبر(عاشقشمممممم)هترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من: شهاب حسینی وبهرام رادانبهترین هنرپیشگان جهانی از نظر م. :هرتیک کشورهای مورد علاقه من:هیچ جا ایران نمیشهشهرهای ایرانی مورد علاقه من: شمالش خیلی می چسبهشهرهای جهانی مورد علاقه من:ایتالیاغذاهاي مورد علاقه من: قورمه سبزیپوسایل نقلیه مورد علاقه من: لان کروزرگوشی موبایل مورد علاقه من: هر روز یه مدلاز چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟: ایران نیستم که بخوام استفاده کنماگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟: مشخصه قرمزته اسیدیطرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟: ایتالیااولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟: 3 سال پیشاولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:به نظرم خیلی جالب میومد ولی الان نه بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟: .چت کردن وچک ایمیل(نه که آدم مهمیم)اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید:تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟:زیاد آشنایی ندارم راستشنحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟: سوالات کنکور 88 رو میخواستم اتفاقی سایتو دیدمو آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید:یه خورده پر انرژی تر باشید تو رو خدا هر وقت میام یا کسی نیست یا اونایی که هستنم هیچیبابا خوش باشید
ویرایش توسط جمیله : 08-19-2009 در ساعت 10:08 PM
|