تاری اگه خودت نمیگفتی میگفتم کم ناز کن خب لو بده که خودت رتبه اول شدی
نه من رتبه اول نشدم ولی یه داداش دارم که خوب گیتار میزنه !
در مورد جمله ت ... یه جمله زیبای دیگه یادم افتاد
زیاد زیستن ارزوی همه است اما خوب زیستن ارمان عده ی کمی
(یا چیزی شبیه این )
پ
شاید خیلی ها فکر کنند وقتی که کسی شوند بستر ها برای رشد کردنشون بیشتر فراهمه
شاید در بعضی مواقع اینطور باشه
اما خیلی مواقع هست که کسی شدن دست و پای ادمو میگیره و گرفتار مسائل دیگه ای میکنه و نمیذاره اون راه رشد رو بری و رشدکنی
به سبک سنگین کردن خودته
من یه زمانی خوب در زمینه آی تی تحصیل میکردم و یاد میگرفتم و پیگیر بودم خیلی به روز بودم و ....
نه که قصد کسی شدن رو داشته باشم اما بر خوردم توی فروم دار ها و سرم گرم سایت و سایت بازی و سایت داری و تشکیل احتماع شد
خب دیگه شدم قطع یا خیلی کند شد
کمی احساس پشیمونی میکنم البته چیز بزرگی رو به دست اوردم اما شاید میشد چند سال دیگه هم رشد کرد و بعد شروع به کار کرد و الان سایت دستم رو برای خیلی چیزها گرفته و راستش نسبت به اونی که قبلا بودم خیلی عقب افتادم
یا مثلا فکر کنین یکی از دوستای ما که مدال طلای الپمیاد ریاضی کشوری رو گرفت و کنکور نداد و رفت شریف برق خوند... نخبه بود واقعا
اگه با همون سرعت ادامه میداد الان یه دانشمند طراز اول جهانی بود اما از یه مقطعی به بعد شروع کرد به تدریس
امکانات و پول خوبی بهش میدادند و شاید نام تدریس در شریف روش گذاشته شد
خب این کند میکنه روند رشد ادمو ...
میگن پروفسور هشترودی و 3 تا دیگه از دانشمندان بزرگ ریاضی جهان با هم شاگرد شخص بزرگی بوده اند و خیلی خوب کار میکرده اند و پروفسور هشترودی از هر 3 تای اونا سر تر بوده
اما بعد از اون مقطع و اون جمع
اون سه تا تحصیل رو ادامه دادند و پروفسور هشترودی برگشت در کشورش شروع به تدریس کرد
اون 3 تا الان هر کدوم یکی یه قضیه و فرمول به نام خودشون ثبت کرده اند
البته ایشون هم کار بسیار بزرگی کرده و به ملتش خدمت کرده و همچجنان هم عظمتی داره
اما شاید اگه 5 سال دیرتر شروع میکرد به تدریس الان نام هشترودی به راحتی در تمام کتاب های دانشگاهی جهان وجود داشت
اوردن اسم خودم در کنار نام این بزرگان اصلا به خاطر قیاس و تشبیه نبود
فقط گقتم کمی احساس ضرر میکنم
شما مواظب باشید