1- اشكال هندسي: مثلث، مربع و اشكال هندسي ديگر، نماد ذهني سازمان يافته است و نشان مي دهد كه شما به گونه اي روشن و آشكار مي انديشيد و داراي مهارت هاي برنامه ريزي هستيد. در برنامه ها و طرح هايتان بسيار دقيق عمل مي كنيد و كفايت و كارآيي بالايي داريد.
2- اجرام فضايي: ماه و خورشيد و ستارگان و يا اجرام آسماني ديگر، نماد جاه طلبي و بلند پروازي است. شما فرد خوشبيني هستيد و اين نياز را در خود مي بينيد كه تاييد شويد و يا مورد تشويق ديگران قرار گيريد. 3- اشكال درهم: نشانه هيجان و تنش هستند و نشان مي دهند كه شما در تمركز دچار اشكال مي شويد و هميشه چيزي هست كه مزاحم تمركزتان شود.
4- بازي ها: بازي هايي نظير نقطه بازي ، دوز يا شطرنج ، حس رقابت را در شما به تصوير مي كشند و شما دوست داريد هميشه در بازي ها پيروز باشيد و اصلاً براي برنده شدن بازي مي كنيد.
5- چهره هاي خندان و زيبا: كشيدن چنين تصويرهايي مويداين است كه شما به مردم و ديگران عشق مي ورزيد و همواره جنبه هاي مثبت افراد و شرايط را مي بينيد. فرد خوشبيني هستيد و با ديگران دوستانه برخورد مي كنيد و علاقه مند به فعاليت هاي اجتماعي هستيد. خصوصياتي نظير انسانيت، نيك سرشتي، دلسوزي و همدردي در شما وجود دارد. نسبت به دوستانتان حساس هستيد.
6- چهره هاي درهم و زشت: نشانه حس سوءظن و بدگماني در وجود شماست، سعي مي كنيد رفتاري تلخ و طعنه زننده داشته باشيد، با مردم ميانه خوبي نداريد و در واقع پرخاشگر و طغيانگر هستيد، اعتماد به نفس كافي نداريد و در كارهاي گروهي همكاري نمي كنيد. تندخو هستيد و هميشه احساس رنجش و محروميت مي كنيد.
7- فلش ها و نردبان: نمادي از جاه طلبي در شماست. ميل زيادي به تاييد و اثبات خود داريد ، در تصميمات، يكدنده و سمج عمل مي كنيد و هميشه سعي در تصديق توانايي ها و استعدادهايتان داريد.
8- خانه و كلبه ها: به دنبال خانه و خانواده هستيد و نياز به داشتن خانواده را در خود حس مي كنيد. ميل داريد در خانواده تان سرمايه گذاري كنيد، در جستجوي سرپناه روحي و معنوي هستيد ودر جستجوي خود گمشده تان. احساس ناامني داريد.
9- نت هاي موسيقي: عاشق آهنگسازي و موسيقي هستيد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|