88قانون برایان تریسی
٨١- قانون خوشبينی نابجا
خوشبينی بيش از حد مانند شمشير دو دم است که ميتواند هم به شکست و هم به موفقيت منجر شود.
در تجارت، هر کاری دو برابر آنچه فکر میکنيد هزينه دارد و سه برابر مدت زمانی که پيشبينی میکنيد به طول میانجامد.
٨٢- قانون ثبات قدم
اگر در راه ثروتمند شدن به اندازه کافی ثبات قدم داشته باشيد، بدون ترديد موفق خواهيد شد.
موانعی که در حين کار ظاهر میشود پلکان موفقيت شما است به شرط آنکه از هر نااميدی و شکستی درس بگيريد.
٨٣- قانون هدف تجارت
هدف اساسی تجارت پيدا کردن و حفظ مشتری است و در هر تجارتی کليه فعاليتها بايد بر اين هدف متمرکز باشد. سود نتيجه پيدا کردن و حفظ مشتری با روشی مقرون به صرفه است.
٨٤- قانون سازمان
موسسه تجاری مرکب از گروهی از افراد است که برای تنها هدف خود که همان پيدا کردن و حفظ مشتری است تشکيل شدهاست.
وجود هر کدام از کارکنان بايد برای انجام وظايف موسسه ضروری باشد.
٨٥- قانون رضايت مشتری
در تجارت هر کسی مشغول حفظ رضايت مشتری است و هميشه حق با مشتری است.
مشغوليت ذهنی تاجران موفق ارائه خدمات بهتر به مشتری است.
٨٦- قانون مشتری
مشتری هميشه به دنبال بهترين و بيشترين است با پايينترين قيمت ممکن.
يک برنامهريزی خوب تجاری ايجاب میکند که شما همواره به منافع شخصی مشتری توجه و بر آن تاکيد داشته باشيد.
٨٧- قانون کيفيت
کيفيت آن چيزی است که مشتری میگويد و مشتری است که در مورد ارزش کالا يا خدمات تصميم میگيرد. توانايی شما در افزودن ارزش به محصولات و يا خدمات خود تعيين کننده موفقيت شما در بازار است.
٨٨- قانون کهنگی
هر چيزی که مورد استفاده قرار گيرد کهنه خواهد شد.
محصولات يا خدمات امروز بدليل تکنولوژی پويا و رقابت از همان ابتدا در فرآيند کهنه شدن قرار میگيرد.
معجزه جديد يا محصول جديد شما که قرار است به بازار بيايد چيست؟
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|