نمایش پست تنها
قدیمی 09-18-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر

آبمعـدنيدر اكثر كشورهاي غربي براي شرب از آب لوله كشي استفاده نشدهو بجاي آن از آب آشاميدني بسته بندي شده در بطري استفاده ميشود. دليل اين امر بديكيفيت آب لوله كشي اين ممالك كه از رودخانه هاي حاوي فاضلاب تصفيه شده تامين ميگرددميباشد.
آبمعدني در كشورهائي كه آب لوله كشي از تصفيه پساب تهيه ميشود و فاقداملاح مفيد ميباشد و يا دسترسي به آب پاك ميسر نمي باشد، تنها شيوه مطمئن تامين آبشرب است.
در مورد استفاده از آبمعدني در كشور ما بايستي به موارد زير توجه نمود :
همه آبهاي بطري شده آبمعدني نميباشند. عبارت” آب آشاميدني “قيد شده بر رويبطري ها نشان دهنده آن است كه اين آبها فاقد املاح معدني كافي بود و اكثرا ازچاههاي داخل يا اطراف شهر بدست مي آيند.
-
منشاء آب ( چشمه يا چاه) ميتواند بعلتمجاورت با عوامل آلوده كننده آب مانند چاههاي فاضلاب محدوده شهري و ييلاقي،كارخانجات و محل چراي دام و غيره در معرض آلودگي قرار گيرد.
-
عدم رعايت مسائلبهداشتي و آلوده بودن احتمالي بطري و درب بطري در خط پركن آبمعدني مي تواند موجبآلودگي آبمعدني گردد.
ميكرواورگانيزم ها در شرايط مساعد در داخل بطري بسرعت رشدو تكثير مي يابند. از اين نظر آبمعدني را بايستي پيش از گذشت تاريخ مصرف استفادهنموده و قبل از مصرف چند روز در داخل يخچال نگهداري كرد.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید