نمایش پست تنها
قدیمی 09-18-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سوال : حكومتهای محلی به ندرت در مديريت مواد خام، جمع آوری مواد خام، و از اين قبيل فعاليتها دخالت داشته اند. آيا اين باعث عقب افتادگی حكومتهای محلی نشده، كه بدانند برنامه های مزبور چگونه عمل ميكنند، و اينكه چگونه مقوله ای بنام بازيافت را كه از نزديك با صنعت در هم تنيده را اداره كنند؟

لوزانو : چرا، اين اتفاق عملا رخ داده است. من خود از بخش خصوصی وارد اين ماجرا شده ام، و در كار و كسب آموختم كه همه چيز حول صرفه جويی در هزينه ميگردد. در 1995 از طرف شهر كارسون كاليفرنيا دعوت شدم يك برنامه بازيافتی را راه اندازی كنم، درست زمانی كه لايحه 939 داشت شكل ميگرفت. از آن تجربه آموختم كه مردمی كه در برنامه كاهش فضولات كار ميكنند ميبايد مانند يك سوداگر بيانديشند و بفهمند چگونه يك شرگت را با موفقيت اداره كنند و چطور يك شركت موفق در جامعه شما ميتواند بخشی از راه حل باشد.

بچلدر آدامز : در سطح حكومت های محلی كاركنان اغلب لوكس شناخت بازار را ندارند؛ آنها وقت اين را ندارند كه به دقايق و پويايی بازار توجه كنند و آنرا بفهمند. در نتيجه آنها اغلب كار را به بخش خصوصی مقاطعه ميدهند. آنها زياد به جزييات كار توجه نشان نمی دهند، الا كه از فروش مواد چه مقدار عايدات نصيب آنها ميشود. اگر چنانچه ديد بازتری نسبت به توليد، جمع آوری مواد، جداسازی، و سيكل كامل بازيافت زباله داشتند و بكار می بستند منافع بيشتری كسب ميكردند.

بعلاوه حكومت های محلی در جذب و اجرای ايده " كلی و جهانی فكر كن؛ لكن محلی عمل كن." دچار مشكل هستند، و قبول آن برايشان دشوار است. معنی اين مفهوم اينست كه حكومت محلی پول را بدهد، منابع را تامين كند، وقت بگذارد، و خون دل اجرای صحيح برنامه را بخورد، و در نهايت منافع آنرا به بقيه ما بدهد. اين يكی از نكات دشواريست كه هر مدير برنامه بازيافتی بايد شورای شهر خود و يا كميسيون بخش و يا شهرستان را خود را نسبت به آن قانع كند و به قول سوداگران اين فكر و ايده را آسان بفروشد. ...

من يك ليست دارم كه بهر جامعه ای كه ميخواهد يك برنامه بازيافتی را شروع كند توصيه ميكنم : اول، شما نياز به يك حمايت همه جانبه عمومی داريد. شهروندان را بهر شكل كه ميدانيد با خود همراه كنيد. ولی آماده باشيد كه اين حمايت فراز و نشيب دارد. دوم، برنامه شما دايما در حال تغيير است. خواه حمايت مردم، خواه بازار برای مواد ، يا فن آوری كه شما استفاده ميكنيد. شما بايد آماده تغيير دائمی باشيد.

سوم، هر برنامه ای كه داريد، و بهر ميزان كه متكی به كمك بخش خصوصی هستيد، حكومت های محلی نياز دارند كنترل تامين سرويسهائی اهدايی و پياده كردن سياستهای اساسی و استراتژی قيمت گذاری را كه باعث ميشود مشاركت جمعی را بصورت دلخواه شما حفظ نمايد در دست خود داشته باشيد. منظورم سياستها يست مانند تناوب و بسامد جمع آوری، محموله های سرپوشيده، دستورالعمل برای زباله جمع كن ها كه خدمات بازيافتی ها را نيز عرضه دهند؛ و رهنمود هايی برای تعيين شارژ جمع آوری زباله به نحوی كه موجب تشويق برنامه بازيافتی شود.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید