نمایش پست تنها
قدیمی 09-18-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر

مصاحبه ای با لوری بچلدر آدامز و خايمهلوزانوايالات متحده در حال حاضر حدود 30 در صد از زباله جامد خود را بازيافت ميكند؛ اين مقدار شامل ساده كردن و كاهش در منبع --- مصرف كمتر مواد در وهله اول --- و كود سازی است --- استفاده از مواد آلی استحاله و ساده شده بعنوان كود و اصلاح كننده خاك. در دو دهه اخير درك و حمايت عمومی از اتخاذ برنامه های بازيافت زباله بتدريج افزايش يافته است. فعلا آژانس حفاظت از محيط زيست ايالات متحده (ای. پی. ا.) برنامه هايی برای تشويق و توسعه بازيافت و كود كردن زباله را در دست اقدام دارد، لكن هنوز قانونی فدرال به تصويب نرسيده كه جوامع محلی، بخشها، شهرستانها، و شهر ها را ملزم به رعايت اقدامات مزبور كند. بلكه اين كار بيشتر به همت و با حمايت شهروندان حكومت های ايالتی و محلی صورت ميگيرد، كه خود داوطلب اتخاذ و اجرای طرح های مزبور ميشوند.
سردبير مسئول جريده "مسايل جهانی" (گلوبال ايشوز) ، شارلين پورتر ، درباره شيوه های متداول بازيافت و مديريت زباله با دو تن از كارشناسان اين موضوع به بحث و گفتگو نشست. لوری بچلدر آدامز از اهالی شهر دنور در كولورادو مشاوری است كه به مشتريان می آموزد چگونه برنامه های بازيافت را مديريت نمايند. او در ضمن از كاركنان و مسئولين "انجمن زباله جامد آمريكای شمالی" ، كه يك گروه وابسته به صنعت است، می باشد. خايمه لوزانو، متخصص محيط زيست است كه در اداره بهداشت شهر لوس آنجلس كار ميكند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید