نمایش پست تنها
قدیمی 09-18-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض رمزهاى گل ایرانى

آموزش

از سویى نظام تولید، توزیع و عرضه، چه در بحث فروش داخلى و چه در بحث صادرات، به هم پیوسته هستند واین بخش به ابزار و لوازم ویژه اى براى تولید نیازمند است كه شامل بازسازى، نوسازى گلخانه هاى سنتى وتقویت بخش تحقیقات كشور مى شود.

هم اكنون كشورهاى تولیدكننده مطرح در دنیا با بهره گیرى از دانش فنى، اصلاح نژاد، تجهیزات مناسب و ارقام خوب در مقیاس وسیعى به تولید گل وگیاه پرداخته اند چنانچه هم اكنون در كشورهاى صنعتى با پى بردن به نتایج سودمند مصرف گیاهان زینتى، درختچه ها، گل هاى آپارتمانى و باغى در محیط هاى كارى و زندگى شهروندان، واردات گل بازار خوبى پیدا كرده است. یك تولیدكننده گل در قزوین كه عضو اتحادیه گلكاران ایران نیز است به تجربه فعالیت در این صنف اشاره مى كند. چنان كه بى توجهى به آموزش و تمایل نداشتن سرمایه گذار براى ورود به این بخش را از مهم ترین مسائل این صنعت مى داند. بیشتر گلخانه هاى فعال دراستان قزوین، قدیمى و سنتى هستند و به امكاناتى نظیر تقویت خاك و سیستم آبیارى پیشرفته نیازمندند. از سویى سطح آگاهى هاى حرفه اى تولیدكنندگان باید ارتقا پیدا كند. آنها به اطلاعات علمى در خصوص تولید، نگهدارى و بازاریابى نیازمندند. از سویى نبود بازار مركزى براى عرضه مستقیم این محصولات در این استان سبب مى شود تا دلال ها گل ها را به قیمت بسیار پائینى بخرند و چند برابر قیمت، به فروش برسانند. مسأله دیگرى كه در بخش گل و گیاه وجود دارد به كمبود سموم تخصصى لازم براى تولید كیفى گل و گیاه در بازارهاى جهانى بر مى گردد. چنان كه مدیرعامل اتحادیه گل و گیاه مى گوید: «باید از سموم تخصصى مانند انواع قارچ كش ها، حشره كش هاى ویژه با استانداردهاى روز دنیا استفاده شود.»

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری

ویرایش توسط رزیتا : 03-28-2011 در ساعت 04:38 PM
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید