آموزش تعمیر موبایل
سیستم عامل پالم Palm OS
سیستم عاملی که مشخصاً برای PDA ها طراحی شده است .
دستیار دیجیتالی شخصی PDA Personal Digital Assistant
کامپیوترهای کوچک قابل همراه که از نظر اندازه و قیافه همانند PPC هستند و قابلیت هایی نظیر اتصال به اینترنت را دارا می باشند ، مهمترین استفاده PDA ها مدیریت ملاقات ها و برنامه های روزانه و همچنین ثبت اطلاعات نظیر شماره تلفن ها و آدرس ها می باشد
کامپیوتر جیبی PPC Pocket PC
کامپیوتر های جیبی که معمولاً از سیستم عامل ویندوز استفاده می کنند و اکثر آنها هم کامپیوتر هستند و هم قابلیت های تلفن همراه را دارا می باشد ولی برخی دیگر فقط به عنوان کامپیوتر جیبی به کار می روند و قابلیت برقراری تماس تلفنی را ندارند .
PTT Push To Talk
یک نوع سرویس مخابراتی که با استفاده از آن می توان گوشی تلفن همراه را تبدیل به بی سیم (واکی تاکی) کرد
شماره شناسائی شخصی PIN Personal Identification Number
در زمینه ی تلفن های همراه PIN همانند یک کلمه رمز (Password) عمل می کند تا از دسترسی افراد دیگر به تلفن همراه جلوگیری کند . البته تلفن هائی که مطابق با سیستم GSM هستند این قابلیت در سیم کارت آن ها موجود می باشد .
مدیریت اطلاعات شخصی PIM (Personal Information Managment
PIM در اصل به مجموعه برنامه هایی گفته می شود که شخص از طریق آن ها می تواند به کارها و امور روزانه ی خود نظارت و مدیریت داشته باشد . سری برنامه های PIM معمولا شامل تقویم ، دفترچه تلفن و لیست انجام کارها (to do list) می باشند و البته قابلیت هایی نظیر ثبت نوشته ی خاص ، یادآورنده ها (reminders) و ساعت برای زنگ زدن و ... نیز در کنار قابلیت های اصلی وجود دارند .
بعضی از برنامه های PIM امکان تبادل اطلاعات و تطابق آنها با کامپیوتر و یا تلفن های همراه و دیگر وسایل این چنینی را دارا می باشند .
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|