آموزش تعمیر موبایل
صفحه نمایشگر لمسی Touch Screen
یک نوع صفحه نمایشگر حساس به لمس که از طریق قلم یا دست می توانید اطلاعات را وارد گوشی نموده و یا از منوهای گوشی استفاده نمائید .
تکنولوژی ارتقاء یافته شبکه دیجیتال TDMA Time Division Multiple Access
تکنولوژی ارتقاء یافته در شبکه دیجیتال که قابلیت استفاده ی اشتراکی سه مکالمه را بر روی یک کانال می دهد و در کشورهائی همانند آمریکا ، نیوزلند ، قسمت هائی از روسیه و آسیای میانه کاربرد دارد .
لیست انجام کارها در طول روز To do List
لیست کارهائی که کاربر مایل به انجام آنها در طول روز می باشد ، و با ثبت آنها در گوشی تلفن همراه خود از فراموش کردن آنها جلوگیری می کند .
کارت حافظه ی Trans Flash
یک نوع کارت حافظه قابل حمل که می توان در آن اطلاعاتی نظیر عکس ، فیلم ، آهنگ و برنامه ها را ذخیره کرد و از نظر اندازه یکی از کوچکترین حافظه ها می باشد ، همچنین کارت های Trans Flash و Micro SD کاملاً شبیه به هم می باشند .
سیستم جهانی ارتباطات تلفن همراه UMTS Universal Mobile Telecommunication
سیستم جهانی ارتباطات تلفن همراه یکی از تکنولوژی های موجود در نسل سوم تلفن همراه می باشد که در آن به صورت تئوری انتقال اطلاعات با سرعت ۲ مگابیت برثانیه انجام می پذیرد ؛ در کل می توان این واژه را با واژه ی نسل سوم تلفن همراه یکی دانست .
گذرگاه سریال جهانی USB Universal Serial Bus
این پورت ، برای اتصال کامپیوتر به وسیله کابل USB به برخی لوازم جانبی کامپیوتر نظیر پرینتر ، اسکنر ، موس ، صفحه کلید به کار می رود ، همچنین این امکان در برخی از گوشی های تلفن همراه نیز وجود دارد تا تلفن همراه خود را به کامپیوتر و یا به پرینتر وصل کنند سرعت انتقال داده ها با ۲mbps ، USBمی باشد و مناسب ترین گزینه برای ریختن فایل های حجیم نظیر MP۳ از کامپیوتر به موبایل و بالعکس می باشد .
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|