نمایش پست تنها
  #1  
قدیمی 09-26-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری



 
تاریخ عضویت: Aug 2009
نوشته ها: 16,247
سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض رابطه مصرف مکملهای اسید فولیک باسرطان پروستات

رابطه مصرف مکملهای اسید فولیک باسرطان پروستات



تحقیقات 10 ساله نشان داده مردانی که از مکملهای اسید فولیک استفاده می کنند دو برابر بیشتر مبتلا به سرطان پروستات می شوند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از پایگاه اینترنتی هلت دی نیوز، تحقیقات نشان داده مصرف فولیت که از طریق برنامه غذایی وارد بدن می شوند برای سلامتی مردان کافی است و نیازی به مصرف مکملهای اسید فولیک نیست.

به عبارت دیگر، با وجود مفید بودن فولیت چنانچه ورود این ماده از طریق مصرف مکملهای اسید فولیک در مردان افزایش یابد نه تنها مفید نیست بلکه احتمال خطر ابتلا به سرطان را نیز تشدید می کند.

بررسیها نشان داده مردانی که فولیت مورد نیاز خود را از طریق مصرف سبزیجات تازه با برگ سبز تامین می کنند در 3 درصد موارد دچار سرطان پروستات می شوند در صورتی که این رقم در میان افرادی که روزانه یک میلی گرم اسید فولیک را به صورت قرص مصرف می کنند به 7/9 درصد می رسد.

محققان برروی 643 مرد به مدت 10 سال بررسی کرده و نتایج فوق را اعلام کرده اند.

متخصصان معتقدند امروزه در بسیاری از مواد غذایی فولیت استفاده می شود و مصرف ان از طریق غذا نیازهای بدن مردان را تامین می کند و احتیاجی به مصرف مکملها نیست.
__________________
زمستان نیز رفت اما بهارانی نمی بینم
بر این تکرارِ در تکرار پایانی نمی بینم

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید