نمایش پست تنها
  #1  
قدیمی 09-27-2009
shabhaye_mahtabi آواتار ها
shabhaye_mahtabi shabhaye_mahtabi آنلاین نیست.
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Oct 2007
محل سکونت: تهران
نوشته ها: 1,411
سپاسها: : 8

68 سپاس در 39 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض آخرین وضعیت خرید و فروش سهام مخابرات در بورس

خرید بلوک مخابرات توسط كنسرسیوم اعتماد مبین قطعی نیست
معامله خرید بلوک 50 درصد به اضافه یک سهم شرکت مخابرات ایران توسط کنسرسیوم اعتماد مبین قطعی نیست.
به گزارش آژانس خبری صنعت ارتباطات (سینا)، این معامله تا زمان احراز شرایط خریدار به صورت غیرقطعی باقی خواهد ماند.
بنابر گزارش سازمان بورس و اوراق بهادار تهران، امروز تعداد 22 میلیارد و 936 میلیون و 827 هزار و 827 سهم شرکت مخابرات ایران معادل بلوک 50 درصد به اضافه یک سهم از سهام شركت مخابرات ایران متعلق به دولت جمهوری اسلامی ایران به صورت یكجا به قیمت پایه هر سهم 3400 ریال عرضه و به قیمت 3409 ریال معامله شد.
ارزش بلوک سهام 50 درصد به اضافه یک درصد شرکت مخابرات ایران بیش از 78191.64 میلیارد ریال است که کنسرسیوم توسعه اعتماد مبین توانست آن را به دست آورد.
بنابر این گزارش، سه کنسرسیون اعتماد مبین، مهر اقتصاد ایرانیان و پیشگامان کویر یزد سه رقیب خریدار سهام شرکت مخابرات ایران بودند که در آخرین لحظات با کنار گذاشته شدن پیشگامان کویر یزد، رقابت میان اعتماد مبین و مهر اقتصاد ایران آغاز شد.
با تشکر فریبا

__________________
من هنوز ایمان دارم مادرم را خواهم دید
وقتی تمام دیوار بیمارستان تیتر زده اند : آی ... سی .... یو
این فشار ها که به خونت می آیند ،
تمام رگ هایم از بهشت متنفر می شوند
که زیر پایت را خالی می کنند ...
" هومن شریفی "

پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید