نمایش پست تنها
قدیمی 10-02-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض مصرف سیگار موجب کاهش خونرسانی به چشم میشود

مصرف سیگار موجب کاهش خونرسانی به چشم میشود

تیتر : مصرف سیگار موجب کاهش خونرسانی به چشم میشود
خلاصه : يک عضو آکادميک چشم پزشکان آمريکا گفت: مصرف سيگار سبب کاهش خون رساني به چشم و اختلال بينايي را موجب مي‌شود.
متن کل خبر : يک عضو آکادميک چشم پزشکان آمريکا گفت: مصرف سيگار سبب کاهش خون رساني به چشم و اختلال بينايي را موجب مي‌شود.

دکتر "شاهرخ ميلان" روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي ايرنا افزود: کاهش خون رساني به چشم به دليل ايجاد اختلال در رسيدن مواد لازم به عدسي چشم و فاسد شدن آن، سبب ابتلاي چشم به بيماري آب مرواريد مي شود.
وي اظهار داشت: قرمز شدن لبه پلک ها، پف آلود شدن پلک، چروک شديد پوست چشم و زردي چشم ها از ديگر عوارض شايع مصرف سيگار هستند که در سطح چشم ظاهر مي شوند.
وي افزود: اين امر به دليل مصرف زياد ويتامين C موجود در بدن و به دنبال کاهش نسبي آن، مختل شدن کلاژن سازي در پوست و پيري سريع آن عارض مي شود.
اين جراح و متخصص بيماري هاي چشم گفت: افرادي که سيگار مي کشند، تمام تصاوير را تيره تر و تاريک تر مي بينند که البته اين نارسايي در ديد به دنبال قطع مصرف سيگار و پس از سه هفته کاهش مي يابد.

ميلان، با اشاره به سن بروز عوارض ناشي از مصرف سيگار در فرد اظهار داشت: معمولا به دنبال مصرف طولاني مدت سيگار (بيش از 10 سال) و در رده هاي سني 40 سال به بالا، عارضه هاي ناشي از مصرف سيگار در فرد بروز مي کند.
وي افزود: براين اساس، افرادي که سيگار استعمال مي کنند، در صورت کاهش تدريجي ديد و بروز اختلال در "ديد رنگ" بايد به چشم پزشک مراجعه کنند.
وي، با اشاره به راه هاي پيشگيري از بروز اين عوارض در بينايي، يادآور شد: قطع فوري مصرف سيگار، مصرف ويتامين هاي آنتي اکسيدان همچون ويتامين E و C در پيشگيري از ابتلا به اين عوارض در بينايي نقش موثري دارند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید