نمایش پست تنها
قدیمی 10-07-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض مهدويت در انديشه ها

آيت الله امام سيد موسي صدر
امام دوازدهم ، همانگونه كه مي دانيد امام منتظر است. ما در انتظار ظهور آن حضرت هستيم تا جهان را پس از آنكه ظلم و جور فرا گرفت، آكنده از عدل و قسط كند. انديشه ظهور مهدي (عج) به شيعيان اختصاص ندارد. اين عقيده در كتب حديثي همه مذاهب اسلامي يافت مي شود، صدها و هزارها روايت دلالت دارند و ثابت مي كنند كه پيامبر اكرم فرمودند: «اگرحتي يك روز ازجهان باقي مانده باشد، خداوند آن روز را آنقدر طولاني مي كند تا مردي از اهل بيت من كه نام او نام من و كنيه او كنيه من است ظهور كند و زمين پر از ظلم و بيداد را ازعدل و قسط پر نمايد.» اين حديث در همه مذاهب اسلامي يك حديث متواتر است. پس اين انديشه به يك مذهب خاص در اسلام اختصاص ندارد، اين نظريه يك نظريه فراگير و عمومي است، انتظار منجي، انتظار روح حق و انتظار يك حادثه عظيم در همه مذاهب و اديان وجود دارد و همه دينمداران به اين نظريه اعتقاد دارند.
... آينده بهتر و آرماني همان چيزي است كه از دوره افلاطون يك رويا بوده است و آن را مدينه فاضله مي گفتند. اين آينده و اين جامعه آرماني كه همه توان ها و همه فرزندان بشر در ساختن آن مشاركت دارند، آرزوي همه انسانها است. عقيده شيعه به امام مهدي (عج) در حقيقت انتظار برانگيزاننده و بشارت دهنده به اين آينده است. آينده اي كه آرزوي همه و آينده همه است.
منبع: سايت امام صدر

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید