نمایش پست تنها
قدیمی 10-07-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض مهدويت در انديشه ها

آيت الله محمد واعظ زاده خراساني

مهدويت در انديشه ها - مهدويت در انديشه ها

روايات مهدويت نزد اهل سنت
در مورد روايات، روايات مهدي (عج) را صحاح ست همه شان ذكر كرده اند و بابي دارند، غير از بخاري. بخاري مي گويد مسيح كه نزول مي كند با امامشان بيعت مي كند. اسم نمي برد. بالاخره اين مساله آن جا هم هست؛ اما بقيه صحاح ست بعضي شان باب دارند و بعضي در همان باب فضائل اهل بيت عليه السلام مي گويند. منتها با همين اشتباه كاري ها كه «...اسمه اسمي و اسم ابيه اسم ابي...»1.
كشتار و خونريزي؟!
يكي اين كه در بسياري از روايات مساله كشتار و خونريزي آمده و ذكر شده كه جوي هاي خون و آسياهاي خون راه مي افتد. اين ها در يك دوران هايي نقل شده كه اصلاً روح حاكم بر دنيا همين چيزها بوده است. در آن دوران، به هر كس بيش تر خونريزي مي كرد نشان مي دادند كه شجاعت اش بيش تر است. عقيده من اين است كه در اين ها بايد تحقيق بشود كه چه مقدار اصل و سنديت دارد. در حديثي كه مورد اتفاق فريقين است مي گويد:
‌‌‌‍"...يملاء الارض قسطاً وعدلاً كما ملئت ظلماً وجوراً."1
حضرت مهدي (عج) براي برقراري عدل و قسط مي آيد. در بعضي از جاها كساني هستند كه مقاومت بكنند و حضرت بايد با آن ها بجنگد؛ اما نمي شود گفت، اصلاً شعار حضرت آدم كشي و خونريزي است. متاسفانه منبري ها و مداح ها اين مسائل را خيلي دنبال مي كنند و در ذهن مردم هم همين چيزها است. بايد از حضرت به عنوان يك مرد عادل و طرفدارعدل ياد شود. بايد او را دادگستر جهان معرفي بكنيم. حضرت (عج) نه به طور اعجاز بلكه به طور طبيعي رهبري جهان را به عهده مي گيرد. اين هم خودش يك نكته است كه آيا كارهاي حضرت همه اش معجزه و اعجاز است يا جرياني است كه طبع بشر به سمتي پيش مي رود كه بالاخره از همه شعارها، حكومت ها و از همه فرماندهان مايوس مي شود و با اظطرار طالب عدل مي گردد. بعد ندايي بلند مي شود كه با وسايل روز به گوش همه مي رسد. آن وقت مردم مطالعه مي كنند. مبلغين تبليغ كرده، فلسفه قيام و ظهورش را بيان مي كنند و در نتيجه مردم به آن حضرت مي گروند.
رهبري جهان
نكته ديگر، مساله رهبري در جهان است نه سلطنت و حكومت بر جهان. اين را هم بايد در باره اش مطالعه كرد و مساله خيلي مهمي است. بالاخره جهان به طرف يك قطبي شدن پيش مي رود اما نه قطبي كه فقط يك كشور و يا يك حكومت باشد. اين اصلاً عملي نيست و چيزي نيست كه روي آن تكيه كنيم با اختلاف ملت ها و اقوام و مليت ها و...؛ ولي رهبري مي شود واحد باشد. ما بايد بگوييم كه او رهبر واحد جهان است. بالاخره مردم دنيا مي بينند او سخن حق مي گويد. البته طبعاً او يك نوع وراثتي هم نسبت به زمين، به عنوان رهبر حتماً خواهد داشت.
منبع: گفتمان مهدويت – ج1و2

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید