نمایش پست تنها
قدیمی 10-09-2009
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض متون ادبی عاشقانه

طنين خنده هاي شب شعر شكرخند

بهاءالدين خرمشاهي حافظ شناس و قرآن پژوه بزودي مجموعه جديدي از شعر و داستان هاي خود را به بازار نشر عرضه مي دارد. بهاءالدين خرمشاهي حافظ شناس و قرآن پژوه بزودي مجموعه جديدي از شعر و داستان هاي خود را به بازار نشر عرضه مي دارد. او به فارس گفت: «قصد دارم در آينده اي نزديك يك مجموعه شعر و داستان طنز منتشر كنم. از سال هاي قبل علاقه به نگارش داستان هاي طنز داشته ام و پاره اي از اين داستان ها در مجله گل آقا منتشر شده است. اكنون قصد دارم اين داستان ها را بعد از ويرايش مجدد منتشر كنم.» وي افزود: «تاكنون 5 داستان را به اين منظور انتخاب كرده ام كه آنها را به عنوان طنز و تراژدي چاپ خواهم كرد.» خرمشاهي درباره انتشار اشعار خود گفت: «زنده- ميري» نام نخستين مجموعه شعرم است كه آن را به انتشارات قطره سپرده ام.» اين حافظ شناس و قرآن پژوه در سال 1324 در قزوين متولد شد. او سال 1342 از رشته پزشكي انصراف داد و در سال 1347 از دانشكده ادبيات دانشگاه تهران فارغ التحصيل شد و در رشته كتابداري دكترا گرفت. خرمشاهي تاكنون بيش از 50 كتاب و هزار مقاله نوشته و سردبير نشريه فرهنگ از سال 1366 تا 1370 بوده است. همچنين تأليف بيش از 12 جلد كتاب درباره حافظ و حافظ شناسي، ترجمه قرآن كريم با 4 هزار يادداشت در ذيل صفحات و ويژه نامه اي با 12 هزار لغت و فرهنگ 6 جلدي انگليسي - فارسي واژه پژوهي را تأليف كرده است. او همچنين ترجمه هنري ميلر، شيطان در بهشت، علم در تاريخ و هابيل و چند داستان ديگر و... را در اين سال ها در كارنامه نشر خود دارد.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید