نمایش پست تنها
قدیمی 01-14-2008
shabhaye_mahtabi آواتار ها
shabhaye_mahtabi shabhaye_mahtabi آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 8

68 سپاس در 39 نوشته ایشان در یکماه اخیر

برپايي اختتاميه به شكل كنفرانس مطبوعاتي؛

فيلم «كفاره» و «سويني تاد» به كارگرداني «تيم برتون» برنده جايزه بهترين فيلم درام و بهترين فيلم موزيكال يا كمدي در شصت‌وپنجمين مراسم گلدن گلوب شدند.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سايت سينمايي ورايتي، شصت و پنجمين مراسم گلدن گلوب كه به دليل اعتصاي فيلمنامه‌نويسان هاليوود و در يك اقدام از پيش اعلام شده،‌ شب گذشته به صورت كنفرانس مطبوعاتي 30 دقيقه‌اي برگزار شد، فيلم «كفاره» كه با نامزدي در هفت پخش بيشترين شانس اين دوره از رقابت‌ها را داشت در دو بخش بهترين فيلم درام و بهترين ترانه غيراقتباسي برنده شد.
فيلم «سويني تاد» نيز توانست علاوه بر جايزه بهترين فيلم موزيكال يا كمدي، براي بازي «جاني دپ» برنده جايزه بهترين بازيگر نقش اول مرد شود.
همچنين به فيلم «براي پيرمردان هيچ كشوري وجود ندارد» ساخته «برادران كوئن» جوايز بهترين بازيگر نقش مكمل مرد (خاوير باردم) و فيلمنامه غيراقتباسي (جوئل و ايتان كوئن) تعلق گرفت.
«جولين شنابل»، كارگردان فيلم «پروانه و زنگ شيرجه» با غلبه بر فيلم موفق «4 ماه و 3 هفته و 2 روز» توانست جايزه بهترين فيلم خارجي زبان را از آن خود نمايد.
به گزارش ورايتي، «دانيل دي_لوييس» و «جولي كريستي»، بازيگران فيلم «آنجا خوني ريخته خواهد شد» و «دور از او» در بخش درام، به ترتيب برنده جايزه بهترين بازيگر نقش اول مرد و زن شدند.
همچنين در حالي كه «كيت بلانشت» براي بازي در فيلم «من آنجا نيستم» برنده جايزه بهترين بازيگر زن نقش مكمل شد، «ماريون كوتيلارد» نيز در بخش فيلم موزيكال يا كمدي براي بازي در فيلم «La Vie En Rose» برنده جايزه بهترين بازيگر نقش اول زن شد.
همچنين انيميشن موفق «راتاتويل» برنده جايزه بهترين انميشن سينمايي و «به سوي وحش»، ساخته «شون پن» برنده جايزه بهترين آهنگ غير اقتباسي شد.
«استيون اسپيلبرگ» نيز بعنوان برنده جايزه يك عمر دستاورد حرفه‌اي معرفي شد ولي او قرار است تا سال آينده كه اميد مي‌رود مراسم گلدن گلوب همانند سال‌هاي گذشته برگزار شود، جايزه خود را در محيطي مناسب دريافت كند.
با تشکر فریبا
تمام رگ هایم از بهشت متنفر می شوند
که زیر پایت را خالی می کنند ...
" هومن شریفی "

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید