مولایم دعایم به اجابت نمی رسد
راوی می گوید به امام صادق عرض کردم دو ایه در کتاب خدا وجود دارد که ان دو را می جویم ولی نمی یابم.امام فرمود ان دو ایه کدام است.عرض کردم سخن خداوند عز وجل که می فرماید /ادعونی استجب لکم/بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را/وما او را می خوانیم واجابتی نمی بینیم .امام فرمود گمان کرده ای خداوند خلف وعده کرده است .عرض کردم نه .فرمود پس چرا اجابت نمی شود.عرض کردم نمی دانم .فرمود ولی من تورا اگاه می کنم ./هر کس دستوراتی را که خداوند به او داده است اطاعت کند ان گاه اورا از راه دعا بخواند اورا اجابت می کند .عرض کردم راه دعا کردن چیست. امام فرمود /با حمد خداوند شروع می کنی ونعمتهایی را هم که به تو داده است به زبان می اوری سپس اورا شکر می گویی وبعد از ان بر پیامبر ص صلوات می فرستی وگناهان خود را یاداوری می کنی وبه انها اعتراف می کنی واز انها به خداوند پناه می بری .این است راه دعا کردن.انگاه امام فرمود ایه دیگر کدام است عرض کردم /وانچه انفاق می کنید خداوند عوض ان را می دهد واو بهترین روزی دهندگان است./ومن انفاق می کنم اما عوض ان را نمی بینم.امام فرمود /ایا گمان کرده ای خداوند خلف وعده کرده است./عرض کردم نه.فرمود پس چرا عوض ان را نداده .گفتم نمی دانم فرمود اگر کسی مال حلالی را به دشست اورد ودر راه حلال انفاق کند درهمی را انفاق نمی کند مگر اینکه عوض ان به او داده می شود
|