نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرگل
ما ها همه به همديگه عادت كرديم هر روز كه يكي غيبت داشته باشه دلمون واسش تنگ ميشه منم با نظر آريانا موافقم چون منم دلم واسه دلتنگ واقعا تنگ شده دختر پر جنب و جوشيه انشاا... كه هر جا هست موفق باشه و زودتر برگرده . دونه راجع به ترافيك نوشته بود به خدا اين ترافيك معضلي شده واسه خودش ديگه نمي شه تو خيابون بري اينقدري كه شلوغه مخصوصا خيابوناي اصلي كه ديگه نگو اينقدر بايد كلاج و ترمز بگيري كه پات درد ميگيره اگه هم بخواي ماشين نبري هم كه تاكسي گيرت نمي افته من فكر مي كنم علتش زياد شدن ماشينه هر گوشه اي رو كه نگاه ميكني يه مركز فروش ماشينهاي اقساطي زدن و كار رو واسه همه آسان كردن . مسئولين بايد يه فكري واسه اين ترافيك كنند چون فكر مي كنم به شهرستونا هم كشيده شده .... 
|
فرگل خوبي عزيزم..چه آواتار زيبايي مثه خودت
واي گفتي ترافيك داغونم كردي ..البته من بيشتر وقتم و كارم پشت كامپيوترم اما امان از روزي كه بيرون كار داشته باشم ..از وقتي مي شينم پشت ماشين يه پام رو داشبورد يه پام رو دنده ...
اما واقعا تهران جنگل شده ..يواش يواش بوي عذاب الهي داره مياد ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hiwa
سلام به همگي
خوشحالم كه همه دنبال خبري از هم هستن. فلسفه وجود اين چنين انجمنهايي هم بايد اين باشه. و الا براي تفريح و وقت گذراني راههاي ديگه ايي هم هست.
ولي از هر چه بگذريم از كرمانشاه نميشه گذشت...
راستي از اي دوستان كداماشان تو خود كرمانشاهن؟
به نظرتان ميشه كه برگردم؟ (الهي به اميد تو)
دنبال كاري هستم كه قولاي مساعدي دادن و گفتن تا آخر هفته خبر مثبت و نهاييشه بهم ميدن...
خداييش برام دعا بكنين تا برگردم.
تحملشانه ندارم ديگه
|
هيواجان چطوري ..يه بار يكي به يه اسم ديگه صدات كرد يادم نيست هيوا اسم مستعارته؟
مطمئن باش برات دعا ميكنم ..خواسته هاتو ونيازهاتو تو پاپيك نزن حالا من خوش قلبم برات دعا ميكنم اما اين تاري بچه بد دلي مي شينه سحر و جادو مي كنه .. بچه عجيب غريبيه
ان شا ا... به سلامت بري و برگردي..كارت جور شه.. ما رم دعا كن ............................................................ ...........
خب نبود ديگه ..كس ديگه نيست من راهنماييش كنم؟؟؟؟؟؟
ویرایش توسط رزیتا : 01-20-2012 در ساعت 11:53 AM
|