10-23-2009
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
جنگ ستارگان
جنگ ستارگان
طرح دفاع راهبردی امروزه به جنگ ستارگان شهرت یافته است. این طرح با هدف ایجاد چتر حمایتی در آمریکا علیه چنین حملات موشکی ایجاد شد. ماهوارههای مورد استفاده در طرح دفاع راهبردی ، میتوانند یک موشک مهاجم را از لحظه پرتاب آن رد گیری و قبل از اینکه از حریم هوایی کشور مهاجم خارج شود، آن را سرنگون کنند. با وجود برخی انتقادات بین المللی که علیه این طرح صورت گرفته است، کار ساخت سامانهای لیزری فضا پایهای که بتواند در مقابل موشکهای بالستیک از کشور آمریکا فضا پایهای که بتواند در مقابل موشکهای بالستیک از کشور آمریکا محافظت کند، در دست انجام است. سالانه 4 میلیارد دلار بودجه صرف این پروژه شده و در سال 2005 نیز 6.6 میلیارد دلار دیگر جهت ادامه این پروژه تخصیص داده شده است.
جنگ افزارهای فضایی در دست ساخت
آمریکا همواره میکوشد تا برتری خود را در عرصه هوافضا نسبت به کشورهای دیگر حفظ کند. فرماندهی فضایی آمریکا در گزارش چشم انداز سال 2020 خود خاطر نشان کرده که نیروهای نظامی آمریکا گام بعدی که در فضا برداشته میشود، در حیطههای نظامی و اقتصادی ، همواره به دنبال حفظ منافع ملی کشور آمریکا بوده و میباشند. در این گزارش تشریح شده ، همانطور که سایر کشورهای جهان در صدد پرتاب ماهواره به فضا هستند، آمریکا نیز باید به منظور محافظت از ماهوارهها یا سایر تجهیزات فضایی خود، در پی دسترسی به جنگ افزارهای فضایی باشد. با این رویکرد ، این کشور در حال تولید و ساخت جنگ افزارهای فضایی همچون شیمیایی ، پرتوهای ذرهای و فضاپیماهای نظامی است.
در حال حاضر دست کم سه نوع سامانه لیزری جهت جنگ افزارهای زمین پایه یا فضا پایه در دست ساخت است که از نوعی لیزر شیمیایی استفاده خواهد شد. در این سامانهها ، مواد شیمیایی در داخل جنگ افزار با یکدیگر ترکیب و تشکیل یک پرتو لیزری میدهند. در حالی که تا ظهور سامانههای لیزری فضا پایه حدود 20 سال فاصله داریم، اما سه نوع لیزر هیدروژن فلوراید ، دیتوریم فلوراید و اکسیژن یودین شیمیایی برای آنها در نظر گرفته شده است.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|